Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátom?
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt barátommal. Nagyon szeretem őt . Ő az a fajta visszahúzódó típusú de nagyon tud engem szeretni. Az elején nagyon jól megvoltunk, mindig azt akarta, hogy vele legyek, beszéljek vele és sokszor mutatta ki nekem az érzéseit . Aztán az utóbbi 1.5 hónapban nagyon megváltozott, ha vele vagyok telefonozik és nem nagyon foglalkozik velem és kevesebbszer találkozunk főleg miatta, mert sokszor fáradt vagy nem ér rá. Néha flegma is velem, pl írok neki egy regényt erre egy szóval flegmán válaszol vagy írok neki és egyáltalán nem érdekli. Sokszor sírok mostanában miatta, az az érzésem sokszor, hogy felesleges vagyok a számára és idegesítem. Mostanában már nem is mondja vagy írja, hogy "szeretlek" és szinte mindig mindenen megsértődik. 1 hónapja beszéltem vele, hogy nem tetszik nekem ez az egész erre azt mondta "mással jobban járnál hidd el"... De én nem tudom elhagyni, nagyon beleszerettem...Csak akkor érdekli a beszélgetés ha arról a "bizonyos" dologról van szó, mivel már tervezgetjük elveszíteni a szüzességünket. Már kézzel "hozzá nyúltunk" a másikhoz, azt nagyon élvezi, meg azt is ha ilyenekről beszélgetünk.
Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt...sokszor már majdnem bunkó velem. Én megpróbálom minden erőmmel fenntartani ezt a kapcsolatot de lassan már kezdek gyengülni... esküszöm ha nem lennék ilyen toleráns és türelmes akkor már talán nem is lennék együtt ... Nem csak ő a hibás ebben a dologban mivel én is benne vagyok, hisz egy problémához két ember kell. De nem tudok rájönni miért van ez és mit hibáztam.
Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm a válaszokat! 17L
Egy kapcsolathoz két ember kell. Hiába ragaszkodsz hozzá, nem tudod helyette fenntartani ezt a kapcsolatot (mert a leírásod alapján ezt már nem szerelemnek, csak ragaszkodásnak nevezném).
Nem azért mondom, hogy jobban járnál, ha kilépnél belőle, mert minden épelméjű ember ezt mondaná, hanem mert én is szerettem egy olyan embert, akivel az elején minden egy valóra vált álom volt, aztán lassan az önbecsülésem a padlóra tette és sokszor egy fél szóval el tudta venni a teljes életkedvem. Persze szerelmes voltam, vak, majd jobb lesz, majd megváltozik, satöbbi, ebben reménykedtem. Ne legyél olyan ostoba mint én, és ne pazarolj éveket az életedből egy ilyen emberre, mert csak te mész rá a végén.
Nem hibáztál semmit csak nem érdekled már, az ő érzései, ha voltak is elmúltak. A 2. mindent leírt, nem nagyon van mit hozzátenni, csak azért írtam, hogy megerősítsem.
Teendőd. Tartsd magad távol tőle. Ne keresd semmilyen módon. Facebook és társai kerülendők, ha eldőlt a dolog, törlendők. Ha mégis szüksége van rád, ő fog keresni, ha nem, akkor annyi. Igen, fájni fog egy ideig, aztán elmúlik és még te sem érted, mi volt veled.
Hát nagyjából ennyi. Persze kínozhatod magad feleslegesen, jogod van hozzá. Aki más kárán nem tud tanulni, az kénytelen a sajátján. Aztán legközelebb talán már tudni fogod magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!