Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, hogy ne hiányoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne hiányozzon ennyire?

Figyelt kérdés
A párommal nem látjuk egymást jövőhét csütörtökig, ami nekünk nagyon sok idő mivel alapvetően mindennap együtt vagyunk. Négy napja nem láttam de már nagyon hiányzik, nem telik az idő :( Beszélünk folyamatosan de ő lefoglalja magát, én viszont nem tudom mivel így borzalmasan lassan telik az idő. És belegondolok, hogy még 6nap :( Hogyan foglalhatnám le magam, hogy gyorsabban teljen az idő? Ez a pár nap is nagyon soknak tűnt és még a java hátra :(
2021. febr. 19. 08:56
 1/4 terminator9000 ***** válasza:
100%
Nézz valami sorozatot animét, rajzolj, főzz, videochateljetek
2021. febr. 19. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Jövőhétig?🤦🏻‍♀️ Mintha barátnőmet hallanám.. 2 napig nem találkoznak és már haldoklik. Nem igaz, hogy nem tudtok egymás nélkül élni és feltalálni magatokat

Én párommal most 1 hónapja nem tudok találkozni aztán mégse vagyok élettelen.

2021. febr. 19. 09:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez nekem picit nehezebb, tekintve, hogy nem igazán vannak barátaim akikkel lefoglalhatnám magam :) Munkám nincs mert sulizok még, a suli meg kb napi 1-2órát takar így, hogy online oktatás van.

Nyilván ha hozzá lennék szokva, hogy nem találkozunk ilyen sűrűn úgy könnyebb lenne, de amióta együtt vagyunk majdnem mindennapot együtt töltünk így nehezebb :)

Az elsőnek köszönöm :)

2021. febr. 19. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtok chatelni, az csak megnyugtat, mikor visszaír, és tudod hogy él még a kapcsolat.
2021. febr. 19. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!