Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Mit tanácsoltok?Tényleg ez olyan megbocsájthatatlan?
10 hónapig voltunk együtt a barátommal,nagyon sok jó emlékünk van de ugyan úgy van rossz is.Pár hónappal ezelőtti dologról van szó ami úgy volt ,hogy küldtem az osztálycsoportba egy arcos képet de egyből ki is töröltem, a barátomnak azt mondtam ,hogy az egyik haveromnak akartam (azért mondtam ezt neki mert féltékennyé akartam tenni, mert ő is csinált olyat elvileg féltékenységből tette,hogy megdicsérte az unokatesóm fenekét nekem).
A haverommal loloztam is eggyet.És aztán most jó pár hónappal rá azt mondta ,hogy neki ez nem megy mert előző kapcsolataiba egy kép küldéssél kezdődött a megcsalás.Elmentem hozzá múlthét csütörtökön mert képtelen voltam belenyugodni ,hogy egy ilyen dolgot nem tud nekem megbocsájtani holott én is rengeteg dolgot bocsájtottam meg neki hiába fájt az amit tett ,nagyobb volt a szerelem ,szeretet amit iránta érzek.Azt mondta ad nekünk egy esélyt.Pénteken,szombaton minden jó volt (szombaton ittunk), aztán vasárnap már csak meg voltunk.Hétfőn meg ismét szakitott velem ,azt mondta hogy azért volt minden olyan jó szombaton mert amikor iszik nem fáj neki semmi.
Nem tud túl lépni a múltján,én megértem ,hogy vannak múlt sérelmei ami mai napig feljönnek ,de nekem is vannak de én képes lennék neki bármit megbocsájtani.
Valószínüleg a héten ismét elmegyek hozzá mert ott maradt a pólom,de én szeretném őt vissza kapni.Ő az első szerelmem,vele történt meg minden elsőnek, nem tudom elképzelni nélküle az életemet.Terveink voltak.Azt mondta felemészti őt ez az egész dolog és el fog hidegülni tőlem.A hétfői nap még csak egy puszit sem adott és mondtam is ezt neki azt mondta , hogy erről beszélt és ő észre sem vette.Tudom ,hogy fáj neki az a képes dolog, de be akarom gyógyítani a sebeit .Kérlek segítsetek mit tegyek , hogy vissza szerezzem?
Képes vagyok küzdeni is érte.Anyukám azt mondta ,hogy egy kapcsolatban vannak ennél nagyobb akadályok is,ami szerintem így van,ha igazán szeret miért nem tud megbocsájtani?Miért nagyobb a haragja mint a szeretet amit irántam érez?
Mi tévő legyek? Tanácsokat ,tapasztalatokat elfogadok.Kérlek szépen ne trollkodjatok mert arra van most a legkevésbé szükségem.
En a helyedben egy pucer kepet kuldenek be osztalycsoportba.
Ha ez ekkora maradando serelmet okoz neki, akkor hagyd a fas*ba, te legyen boldog massal, o meg legyen boldogtalan csok
Engedd el, (már) nem szeret igazán. Ha tényleg szeretne akkor ez nem okozna gondot. Tudom, hogy nagyon nehéz, tudom, hogy mennyire kötődhetsz hozzá ha ő volt az első, tudom, hogy voltak terveid. De sajnos a tervek akaratlanul is átíródnak.
Hasonló helyzetben voltam én is korábban. Mindenáron helyre akartam tenni a dolgot, mindenáron vele akartam lenni. De beláttuk, hogy ez nem megy.
Lehet, hogy nem tudja beismerni, hogy már nem szeret ezért kiprovokálja, hogy vége legyen. Ez nálunk is így volt, csak utána jöttem rá, hogy ezt jelentette.
Elég gyerekes és/vagy önbizalomhiányos lehet ha egy ilyen miatt kidob. Alapból arcos képet annak küldesz akinek akarsz, amég nem nudeot/half nudeot küldesz valakinek szerintem nyugodjon le a p*csába és tudja hol a helye.
Ne foglalkozz vele inkább :D
18/F
Azt mondta ,hogy neki se könnyű a szakítás,sírt is.De én nem tudok nélküle meglenni,nagyon hiányzik.Nagyon szarul vagyok nélküle.Nem tudok belenyugodni ,hogy vége.De most komolyan ekkorát hibáztam? Helyre tudom még ezt hozni?
Köszönöm a válaszokat!
Lelki terror. 🙄 Ezt ne hagyd neki!
Még sírt is?! Édes Istenem..
Tudom hogy szereted de ez nagyon gyerekes viselkedés.Minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, vita.. de kompromisszumot kell kötni, és ahogy olvasom vele ezt nem lehet.
Ha egy ilyen miatt kidob, valószínűleg nem szeret igazán, ez csak egy "jó ok" arra hogy szakítson. :/
Énis voltam benne ilyen kapcsolatban ahol mindig én voltam a hibás, bármit tettem.Ez csak arra megy ki hogy te érezd magad rosszul hogy elcseszted.
Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!