Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit csináljak? 18L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? 18L

Figyelt kérdés
Egy fiúval járok lassan egy éve, és mostanában elég beteges lettem. Sokszor fáj mindenem, sírok, gyenge vagyok ilyenek. Ezen orvosilag dolgozunk nem ez a lényeg. Csak hogy egy ideje sokat gondolkozok a kapcsolatunkon, igazán rendes fiú amúgy figyel arra mi zavar engem meg mi a jó nekem, tiszteletben tartja általában a kérdéseimet stb. De nem érzem nagyon, hogy szeretne. Olyan hűvös picit mindig. El van úgy magában. Ritkán ölel csak meg és nekem ezek fontosak lennének pl. Vagy ilyen romantikusabb gesztusok. Egyrészt ez. És akárhányszor mondom neki nem csinálja. Másrészt, mondtam neki hogy én ilyen állapotban nem szeretném most ezt a kapcsolatot folytatni, kéne egy kis idő magamra hogy rendbejojjek mondtam is hogy találkozzunk ritkábban. De mondta hogy nem, ő szeret és kitart mellettem. De én nem érzem. Ez viszont jól esett. De ha vele vagyok nem tudok olyan felszabadult es kedves lenni mint amikor egészséges vagyok és félek így nem tudom eléggé boldoggá tenni. És mondta hogy boldog meg nem hagy el, de félek valamitől. Nem tudom mit csináljak. Tényleg szakitsak komolyan vagy viseljem el hogy bunkó vagyok vele? Mert olyan sok gondom van mostanában... Valaki valamit?

2021. febr. 13. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Oda se neki! Holnap valcsi nap, rendeljetek egy szív alakú pizzát, meg palacsintát desszertnek, és mindjárt jobb lesz a kedvetek! 😀 Te meg ne hagyd el magad, írány edzeni! 😀
2021. febr. 13. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Szegény srác... Szakíts, jobbat érdemel, nem egy bizonytalan hisztis tinit.
2021. febr. 13. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Szilvás buktát, mert azt szeretem
2021. febr. 13. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

Nehogy a búvalbéleltségedet megunja és tovább álljon!

Próbáld legyűrni a negatív érzéseidet, hiszen írod, hogy szeret, kitart melletted, nem helyesli a szünetet a kapcsolatban. Mit akarsz még tőle?

Gondold át, mennyire gyógyítható a betegséged, lesz-e maradandó nyoma az életedben...

2021. febr. 13. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azert akarsz vele szakitani, "én ilyen állapotban nem szeretném most ezt a kapcsolatot folytatni, kéne egy kis idő magamra hogy rendbejojjek mondtam is hogy találkozzunk ritkábban."

Mert beteg vagy? Szep lenne, ha feleseg elkapna egy jo kis virust es szakitananak

2021. febr. 13. 21:06
 6/6 terminator9000 ***** válasza:
3. As ezt máshol is irtad és még mindig jó xD
2021. febr. 13. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!