Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyot kérek ezzel?
Szerintem jogosan kéred. Én ráadásul szkeptikus vagyok a fiú-lány barátságot illetően. Nem véletlen van kb naponta szexelős kérdés baráttal, barátnővel.
Nekem eddig a jelenlegivel együtt 5 kapcsolatom volt, és egyik sem tűrte volna. Akkor csak jogos...
Ha sima barátok lennének az szerintem teljesen rendben van.
De így engem is zavarna. Úgy hogy szerintem teljesen érthető hogy megkéred ilyenre.
https://www.youtube.com/watch?v=_2WzPNsIPcY
Rossz hír: a pasidat nem tudod befolyásolni.
Jó hír: magadat igen. So vagy elfogadod, hogy beszélget vele vagy azt mondod, hogy nem baj, ha az a csaj fontos neki, de neked ez nem fér bele és inkább kiszállsz.
En velem is ugyanez van bar eddig probaltam elfogadni mert szeretem de ha roszabbra fordul a helyzet h pl mar ott akar aludni vagy akarmi biztos ott hagyom, mert igyis zavar hogy lassan mar tobbet talalkozik vele mint velem...
Amugy a 6-sal egyet ertek...ot lehet nm tudod befolyasolni de magadar igen, ha nagyon zavar hagyd ott es ha szeret teged akkor azt mondja h "jo akkor nm beszelek vele tobbet csak ne hagyj el" viszont ha csakugy hagyja az egeszet akkor jobb is ha elfelejted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!