Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csaltatok már meg valakit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltatok már meg valakit?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen okból?

Ha nem, miért nem?

Ha kérhetem kort is csatoljatok, köszönöm <3

17/L

2021. febr. 10. 09:46
1 2
 11/16 Laylah ***** válasza:
91%

Igen, előfordult már.

1. Annyira nem volt jó a sráccal. Első kapcsolat, sokkal többet vártam volna tőle, több intimitást, törődést, kevesebb nyafogást az exről. Ugyanakkor az akkori új haveri körömben lett egy srác, aki nagy nőcsábász volt, de forrt köztünk a levegő mindig, én pedig ellenálltam. Egyszer épp hazafelé indultam a buszhoz, ebben a társaságban arcrapuszival köszöntünk mindenkivel, és egy pillanat alatt pusziból lesmárolt, én meg elfelejtettem ellenkezni. Pár napon belül szakítottam a pasimmal, de a másikkal nem jöttünk össze.

2. Ezt nem mondanám megcsalásnak, mert fizikailag nem történt semmi, de a lelki megcsalásra lehet példa. Egyszerre ismerkedtem meg A-val és B-vel, de közben kiderült, hogy B-nek csaja van, de a szokásos szöveg megvolt, hogy hát épp szakítani készül, hogyne..., így kikerült a képből, majd később összejöttem A-val. B megmaradt ismerősnek, mert haveri körből többen is jóban lettek vele, elkezdett velünk kijárni, és tényleg szakítottak a csajjal. A-val távkapcsolatba kezdtünk. Kb. 4 hónap után úgy éreztem, kezd B jobban érdekelni mint egy barát, ezért nem mentem ki a haverokhoz sem másfél hónapig, amíg úgy éreztem, hogy el nem múlt a bizonytalanság. Érdekes módon, mesélték, hogy amíg én nem jártam ki, ő sem ment, de amint újra kimentem, jött ő is. Még 3 hónap telt el, és megint elbizonytalanodtam. Azt akartam, hogy a párom tehessen valamit ellene, ne csak a szakítással szembesítsem, ezért őszintén elmondtam neki, hogy mi jár a fejemben, hogy sajnos érdekel B, de nem akarom, hogy ez így legyen. Végül nem tett semmit azon kívül, hogy végighallgatta a benne zajló változásokat, egészen addig, amíg úgy döntöttem, hogy ideje lezárni, mert ez már visszafordíthatatlan. Nem csaltam meg, "csak" beleszerettem másba.

3. A fent említett B-vel aztán 1 évig voltunk együtt. Én OKJ vizsga előtt álltam, mikor bedobta a bombát, hogy szakítani akar. Kértem tőle egy-két hetet, amíg lezajlik a vizsga, hogy ne legyek a padlón legalább pont akkor. Beleegyezett, de igazából leszarta. Másnap este kolis szobatársammal kimentünk egy nemrég megismert kisebb társasággal iszogatni, és ott az egyik srác elkezdett fűzni. Azt mondta egy ponton, hogy legszívesebben megcsókolna. Csak mosolyogtam, mert bóknak gondoltam, aztán szó szerint tátva maradta a szám, mikor tényleg megtette. Másnap elengedtem B-t (aki, mint utólag kiderült, már hónapokkal korábban megcsalt egyik barátnőmmel).

2021. febr. 10. 13:47
 12/16 Laylah ***** válasza:
100%
Ja, a korom: még 2 hétig 30 vagyok, a legutóbbi eset is 2010-ben történt. :)
2021. febr. 10. 13:49
 13/16 terminator9000 ***** válasza:
82%

1. Barátnőmet mert nemigazán volt kapcsolat, hanem 6 hónap azzal akivel megcsaltam(elköltöztek messzi)

Mostani Párom sose csalnám meg mert mindennél jobban szeretem és ő is engem

2021. febr. 10. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Még tini koromban igen. Volt egy távkapcsolatom, 1-2 havonta találkoztunk és már nagyon a végét járta a dolog. Aztán találkoztam egy másik fiúval, csak egy baráti beszélgetésnek indult a dolog, de búcsúkor elcsattant egy csók. Az átlökött a palánkon és szakítottam a barátommal. A második pasival sem tartottam utána a kapcsolatot egyáltalán.

Most már vőlegényem van, 6 éve vagyunk együtt és soha eszembe sem jutott más férfi. Nem csalnám meg, mert őszintén szeretem és bármilyen apró nézeteltérésünk van, egyből azon vagyunk, hogy megoldjuk, nem hagyjuk ellaposodni a kapcsolatunkat.

2021. febr. 11. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amikor egyetlenegyszer elkezdett a meglévő pasim mellett érdekelni valaki más, akkor inkább szakítottam, mert az már azt jelentette, hogy annak a kapcsolatnak úgysincsen már értelme.
2021. febr. 11. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 2,5 eve vagyok egyutt a baratommal. En 19, o 25. Megbeszéltük, hogyha valamit hiányolunk, nem szeretjük mar a masikat, megfogott valaki mas stb. akkor elmondjuk a másiknak. Tiszteljük, es tartjuk ennyire egymast, hogy őszinték vagyunk. :)
2021. febr. 12. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!