Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne cselekednem ahhoz, hogy ne szúrjam el?
szoval van egy lány találkozgatunk, egyre tovább jutunk mindig, 100% hogy van nála esélyem hogy szimpi vagyok neki stb stb.
Na nár most én egy 17 éves srác vagyok. A probléma az hogy ő az első lány akinek egyáltalán puszit adtam ovoda óta, így az hogy izgulok nem kifejezéa. A mostani szitut már nagyon elhatároztam, szép helyre megyünk, sétálunk és beszélünk majd megint, ovatosan megfogom majd a kezét ééés. Eddig van meg a "terv,,.
Nem tudom utána ha ő is megfogja az én kezem hogy folytatodjon a dolog, mi történjen. Nem tudom elkéne e neki tisztán mondanom hogy szeretem meg ilyenek.
Tanácsokat és tippeket kérnék főként, de mindennek örülök
Azzal, hogy elmondod neki, hogy szereted, ráérsz bőven, ne ijeszd el rögtön az elején- engem biztos kirázott volna a hideg, ha rögtön szerelmet vallanak, mikor még csak a kezemet fogta meg a srác. Még akkor is, ha én is így érzek, mert hirtelen ,,sok" lehet.
Séta közben fogd meg a kezét, csak úgy természetesen, ha elhúzza, az is egy jel, ha nem húzza el, akkor jó vagy nála. Aztán ha úgy hozza a helyzet, hogy megálltok séta közben, vagy hazaértek, akkor csókold meg.
"Hogy kéne cselekednem ahoz, hogy ne basszam el?"
Legfőképp úgy, hogy ha kérdezel tőle valamit, az ne trágárul legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!