Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párotok?
Érdekelne hogy akiket megcsaltak,hogyan léptetek túl,hogyan felejtettetek?
Nem vagyok a témában tapasztalt,fél éve vagyok egy kapcsolatban(online,találkoztunk már)és bármennyire is nyomorékul hangzik,szeretnék felkészülni rá valamennyire mert tudom hogy 100%osan nem lehet,ígyis úgyis fájni fog.
De érdekelne hogy ki mivel jutott tovább,persze csak aki szeretné megosztani,nem erőltetek semmit.
Köszönöm a válaszokat előre is!
A hűség nem egy érzés, hanem egy döntés.
Mindenki pontosan tudja, hol és mikor van az a pont, amikor még meg lehet állni.
Nekem is baromira nehéz volt jó párszor hűségesnek maradni, főleg több éves kapcsolatban, de a félrelépést nem lehet nem megtörténté tenni, és kizárt hogy egy ilyen helyzet után ugyanúgy nézel a másikra.
Az meg baromság, hogy "ó, hát egyszer csak úgy megtörtént" Micsoda??? Elvarázsoltak és úgy ébredtél, hogy meztelenül rugózol valakin? Ugyan már...
Ha már a másikban nincs gerinc, akkor legalább benned legyen annyi tartás, hogy nem maradsz olyasvalaki mellett, aki félrelépett. Pláne, mivel ez a típus a félrek*rásokból meríti az önbizalmát, akár férfi, akár nő az illető.
14-essel értek egyet.
Ne készülj fel Kérdező, nem tudsz rá. Ugyanolyan rosszul fog esni HA megtörténik, de ne legyen így azt kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!