Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párotok?
Érdekelne hogy akiket megcsaltak,hogyan léptetek túl,hogyan felejtettetek?
Nem vagyok a témában tapasztalt,fél éve vagyok egy kapcsolatban(online,találkoztunk már)és bármennyire is nyomorékul hangzik,szeretnék felkészülni rá valamennyire mert tudom hogy 100%osan nem lehet,ígyis úgyis fájni fog.
De érdekelne hogy ki mivel jutott tovább,persze csak aki szeretné megosztani,nem erőltetek semmit.
Köszönöm a válaszokat előre is!
meglehetősen berágtam rá
utána néhányszor a sárga földig ittam magam a haverokkal, meghúztam az exem legjobb barátnőjét, és ennyi elég is volt
még egyszer nem így csinálnám :D
nem volt rá szükség, mert abból a buliból ő vitte haza a csajt, miután kiütötte magát :D
persze az akció még előtte volt, mert nem élnék vissza a helyzettel
Mikor kedves voltam a lányokkal leszartak, ha tiportam és lekezelő voltam mindenkivel akkor tiszteltek. Összejöttem egy csajjal 2019-be, kb 3-4 hónap után kiderült hogy megcsalt de tagadta (bizonyíték volt róla). Akkoriba 16 éves fejjel máshogy gondolkodtam még, először nem szakítottam vele csak megcsaltam és insta storyba kiraktam a képet mikor a tükör előtt voltunk a csajjal fehérneműbe és éppen fogtam a seggét meg csőröztünk. Aztán mikor szembe jött velem az utcán és elkezdett sírva ordibálni hogy mekkora egy szemét alak vagyok csak röhögtem.
Azóta csak max kavarok lányokkal vagy barátság extrákkal. Majd akkor lesz komoly kapcsolatom ha találok olyan lányt aki értelmes felfogással rendelkezik. (mondjuk általában csak a 2-3-4 évvel idősebbek között van ilyen, de az is megteszi)
18/F
Utólag tudtam meg, hogy az első hónapban talizott ex barátnőjével és megcsókolta. 2 évig voltunk együtt, közben olyanokat mondott, hogy a temetőbe megy a halott barátjàhoz ( egyszer említettem az anyjának ezt a barátját és csak nézett az anyja nagy szemekkel hogy mi a fszról beszélek:D)... szóval ja. Kurvára toxic kapcsolat volt. Neki mindent lehetett nekem meg semmit. Aztán a végén mikor szakítottam vele nagy érzelmi zsarolások közepette akkor benyögte hogy megcsalt. Gratuláltam neki:) Majd hónapokig zaklatott és követett.
Nem hatott meg annyira érzelmileg... inkább örültem neki, hogy megszabadultam egy fogykostól:D
Még szerencse, hogy már nem vagyok tini. Baromi nevetséges itt 1-2 ember. Pucér képet elküldözgetni nem a képen szereplőt minősíti, hanem azt, aki visszaél vele, mert így tudja mindenki, hogy egy féreg, akiben nem lehet megbízni. Érdekes, hogy ha szakítanánk is a párommal, biztosan tudom, hogy nem szivárogtatna ki képeket rólam.
Ez a szex utáni tükrös szelfi... Hát nem irigylem ezt a generációt, nagyon gázak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!