Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon merjek neki hinni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon merjek neki hinni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25/F

Vagyok baratnőmmel 2 éve vagyunk együtt utóbbi időben a szex elmaradt kb 2 hónapig

(én hibámból munka, költözés,)

Már ezt a témát megbeszéltük azóta nemi élet tejesen rendben van

Mikor baj volt vele furcsa módon elkezdte a telefonját magával vinni mindehova... felkelt ha már hozzányultam a telefonjához

Egy este nem bírtam elalaludni és beleolvastam a beszélgetésbe

(2 év alatt soha nem kutakodtam utánna) aztán feltünt egy archivált üzenet miszerint egy sráccal flörtölt majd pajzán üzeneteket küldtek egymásnak majd beszelgetés végén elüldte a csavót, hogy ezt ne folytassák

amiket láttam bőven elég volt kb 1 hónapja beszéltek...

Mikor felöltözve meglátott az ejszaka közepén ,hogy indulok el .felriadt én megkérdeztem mégis miez?

beismert mindent zokogva, elmondása szerint nem történt sem egy puszi sem egy csók és nemtudja megmagyarázni miért csinált ilyet sajnos a másik oldalt nemtudom valójában mi történt

(Azokra a válaszadókra nem vagyok kíváncsi “verd szét a fejét”

“Hagyd ott azonnal”)

Soha nem csinált ilyet és látszólag is nagyon megbánta

Ti mit tennétek a helyemben?

Énis hibás voltam mert egy nőnek is szükségletei vannak de ez így mi?

Azóta rengeteg ígéretet kaptam, együtt élünk

2021. febr. 3. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es: online pajzánkodott, de más nem volt, ez még elfogadható. találkozott vele, de előtte nem online pajzánkodott, ez is. találkozott vele, előtte online pajzánkodott, de megbeszélték előre, hogy ennyi belefér, ez is.

a fentebbi esetet döntse el a kérdező maga. szerintem nem csinált rosszat a barátnője, időben kapcsolt. egyedül az elgondolkodtató, hogy pár hét után (mert a leírás alapján ez úgy 3-4 hét "megvonás" után kezdődhetett, nem 2 hónap után) rögtön idáig jutott.

a kérdező helyében nem törődnék vele sokat. próbára lett téve a kapcsolat, túlélte. sokkal fontosabb kérdés, hogy a barátnő mit akar hosszú távon. érdemes lenne rávenni egy kis átgondolásra, hogy ha van rá esély, hogy elhagy valamikor, akkor az minél hamarabb derüljön ki. remélem érthető, hogy mit akarok mondani.

2021. febr. 3. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Én letojnám magasról. Ez egyáltalán nem nagy dolog, unatkozott és húzta a csávó agyát, van ilyen.

Másrészről neki kellett volna szakítania veled hogy a telójába kutakodni mertél.

2021. febr. 4. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12es, a kérdező kérdezte mi az oka a megváltozott magatartásnak, és nem adott rá a párja választ. ezért kutakodott.
2021. febr. 7. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:
#13-as, és nem mindegy hogy miért? Marha szánalmas ha valaki arra vetemedik hogy más telefonjába turkáljon.
2021. febr. 7. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
igazad van, szakítani egyszerűbb lett volna. vagy azt mondod, hogy éljen hazugságban, az kevésbé szánalmas?
2021. febr. 8. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!