Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon merjek neki hinni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon merjek neki hinni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25/F

Vagyok baratnőmmel 2 éve vagyunk együtt utóbbi időben a szex elmaradt kb 2 hónapig

(én hibámból munka, költözés,)

Már ezt a témát megbeszéltük azóta nemi élet tejesen rendben van

Mikor baj volt vele furcsa módon elkezdte a telefonját magával vinni mindehova... felkelt ha már hozzányultam a telefonjához

Egy este nem bírtam elalaludni és beleolvastam a beszélgetésbe

(2 év alatt soha nem kutakodtam utánna) aztán feltünt egy archivált üzenet miszerint egy sráccal flörtölt majd pajzán üzeneteket küldtek egymásnak majd beszelgetés végén elüldte a csavót, hogy ezt ne folytassák

amiket láttam bőven elég volt kb 1 hónapja beszéltek...

Mikor felöltözve meglátott az ejszaka közepén ,hogy indulok el .felriadt én megkérdeztem mégis miez?

beismert mindent zokogva, elmondása szerint nem történt sem egy puszi sem egy csók és nemtudja megmagyarázni miért csinált ilyet sajnos a másik oldalt nemtudom valójában mi történt

(Azokra a válaszadókra nem vagyok kíváncsi “verd szét a fejét”

“Hagyd ott azonnal”)

Soha nem csinált ilyet és látszólag is nagyon megbánta

Ti mit tennétek a helyemben?

Énis hibás voltam mert egy nőnek is szükségletei vannak de ez így mi?

Azóta rengeteg ígéretet kaptam, együtt élünk

2021. febr. 3. 13:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

1.elég undi hogy a telójában turkálsz

2.ha már így alakult és meg is bánta mit foglalkozol ezzel még mindig ezzel?

3.Ezt te döntöd el,hogy megbocsájtod a semmit (mivel virtuális szex nem történt semmi nemhogy megcsalás) vagy nem tudsz megbocsájtani és továbblépsz.

2021. febr. 3. 13:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Annyit még kihagytam elm. Találkoztak is azert voltam undi mivel érfekelt mi történik éppen párommal miert viszi mindehova magaval a telefonját
2021. febr. 3. 13:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Túl lépsz vagy nem. Te döntesz legyél felnőtt. Azonban ha úgy döntesz túllépsz akkor hallgass erről mindörökre ne hánytorgasd fel neki. tedd oda magad a szexben meg más téren is. Hódítsd vissza! Ne legyél balfék.
2021. febr. 3. 13:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Te is hibáztál, ő is hibázott.

Ha őszintén mégbánta ezt még lehet bocsátani.

De, ha mégegyszer előfordul már ne várd meg a magyarázkodását...

Remélem rendbejöttök!

2021. febr. 3. 13:50
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Az online még rendben van, de hogy találkoztak is, az már vicces. 1-2 hónap után ennyire viszketett neki?
2021. febr. 3. 14:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne hinnél neki, nem ezzel van a baj. Ha téged zavar, hogy ez megtörtént, akkor nem lesz jó a kapcsolatotok. Ha állandóan ezen rágódsz, hogy tényleg csak ennyi volt-e, akkor sem lesz jó. Ez történt, fogadd el, vagy mond azt, hogy ez már nem fér bele.
2021. febr. 3. 15:04
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

És? Nem lehet egy izgalmas pillanata rajtad kívül?

Mi megbeszéltük a párommal, hogy néha belefér egy flört, sőt egy kis testiség is, amíg nincs szó érzelmekről. Se ő, sem én nem akarunk szürkeségben meghalni. Én inkább vagyok egyedül, mint valakivel aki limitál és lemondásokra kényszerít. Mellesleg te nem dugtad rendesen, mit vártál, apácának áll?

2021. febr. 3. 15:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed és a lány reagálása szerint én elnézném neki.
2021. febr. 3. 15:47
 9/15 anonim válasza:
100%
Felejtsd el, öszintén megbánta, szeretkezetek nagyokat, gyorsakat ahogy tetszik🙂
2021. febr. 3. 16:45
 10/15 anonim ***** válasza:
54%

Alapvetően megértem, mert vannak olyan lányok, akiknek kell a pezsgés, hogy lássák, hogy szépek és igen szükség van rájuk akár másnál is.

De az, hogy találkozott is vele... Akárki akármit mond, az már azért ismerkedés kategory.

Plusz ezt a pezsgést flörtölés nélkül is meg lehet kapni.

Igazából az, hogy megbocsátasz e neki, vele maradsz e, az csak rajtad múlik.

19l(ha számít valamit)

2021. febr. 3. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!