Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Első kapcsolat, kíváncsiság?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első kapcsolat, kíváncsiság?

Figyelt kérdés

Életem első párkapcsolatában vagyok (több mint egy éve), nem volt előtte tényleg senki.

Nagyon szeretjük egymást a párommal, minden rendben van, viszont megfogalmazódott bennem, hogy mi van akkor, ha egy idő után előjön a kíváncsiság? Nem azért mert hűtlen vagyok és nem szeretem, hanem szimplán a tapasztalat szerzés gondolata.

Ki járt már így?

2021. jan. 31. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Amíg szereted nem jön elő a kíváncsiság, vagyis de, csak nem más iránt:)
2021. jan. 31. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
És ha ilyeneket írsz akkor szerintem már előjött a "kíváncsiság".
2021. jan. 31. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

3,5 éve vagyunk együtt. Ő az első. De nem voltam másra kíváncsi. Nekem ő a legjobb és nem is akarok mást őszintén szólva. Kíváncsi sem vagyok másra.

Nekem egyébként elég annyi, hogy ha más megnéz az utcán és tudom jól nézek ki. És nekem ennyiben ki is merül a dolog.

2021. jan. 31. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha első kapcsolat akkor ezen nem aggódnék.
2021. jan. 31. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Elő fog jönni előbb utóbb a kíváncsiság, abban biztos lehetsz.
2021. febr. 1. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akk lesz magy kefeles massal
2021. márc. 1. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Már miért jönne elő? Nem vagyok gyenge elméjű, másrészt pedig nem egy olyan van, aki boldog első kapcsolatban él.
2021. márc. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!