Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én, vagy a pasim exe?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én, vagy a pasim exe?

Figyelt kérdés
Az igazi kerdes az lennehogz mit tegyek, ha a pasim nem szeretne letiltani az exet, nem beszelnek, meg semmi, csak azt mondja a lelki tarsa volt, meg hogy szép, es higy 80-90%ra szeretett csak ki belole. Es inkabb szakitana, minthogy letiltana, mit tegyek? Elejen nem vartam el, hogy letiltsa, de azota o is sok mindenkit letiltatott.
2021. jan. 28. 22:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Hát... Én nem tűrném el 😅 de lehet csak én vagyok ilyen. Már én vagyok, nem az exe a barátnője
2021. jan. 28. 23:08
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Ott már alapból baj van hogy ha elvárod hogy letiltson valakit, én is inkább szakítanék veled. Mondjuk egyik exemmel sem beszélek és nem is akarok, csak szimplán semmi köze hozzá a másiknak hogy kivel beszélek/ki nincs letiltva.
2021. jan. 28. 23:14
 3/15 A kérdező kommentje:
Ezert emlitettem h o is letiltatott mar valakiket
2021. jan. 28. 23:22
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem akit letiltott, annak oka van. Pl idegesitett

Amugyminek tiltson le,ha nem rosszbol valtak el?

Mikor szakitottak?

És mikor jottetek ossze szakitas utan?

2021. jan. 28. 23:33
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Még nincs túl a volt barátnőjén, még szereti őt. Ő is letiltatott veoed embereket de o nem teszi meg ezt neked.

Én szakítanék

2021. jan. 29. 00:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A pasim.exe hibásan futott. Kérem installállja a DLC frissítéseket és nyomjon egy billentyűt a folytatáshoz.
2021. jan. 29. 00:23
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
#6 Neeeeeee!!!! 😂
2021. jan. 29. 02:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat :) kicsit ízléstelen volt, és troll, de kell egy rossz vicc minden péntekre ;)
2021. jan. 29. 03:16
 9/15 anonim ***** válasza:
59%

Nárcisztikus hajlam egyik ismertető jele az, hogy tőled megkövetel valamit, amit ő nem tart be; felősséget nem vállal, másokat hibáztat mindenért. Esetleg ezen is lehet gondolkodni.

Szociopata (Nem motiválja más, csak a saját jólléte, másért nem tenne keresztbe egy szalmaszálat, nem ülne bringára, vagy nem gyűjtené szelektíven a szemetet. Manipulátorok, sok szarkazmust használnak. Mást mondanak, mint amit tesznek, azaz képmutatóak, pl késik, de ha te késel, számon kéri rajtad. Együttérzés hiánya. Nem vállal felelősséget, nem változik, amikor azt mondja, változni fog. Rendszeresen sértegetnek. Sosem ismeri be, hogy hibázott. )

Remélem nem ez a helyzet, bár egyre több ilyen ember van a világon.

2021. jan. 29. 03:23
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Ez szomorúan fog lenni, de szerintem inkább szakíts vele. Az elején biztos nehéz lesz, de ennek így hosszú távon nincs sok pozitív értelme. Még nincs túl az előző barátnőjén, ez most csak ilyen töltelék kapcsolatnak tűnik.

Az pedig nagy red flag, hogy neked le kellett tiltanod embereket, ő pedig nem teszi és még a szemedbe is mondja, h inkább szakítana :(

Megtalálod majd azt a fiút aki igazán szeret és megtesz érted mindent :)

2021. jan. 29. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!