Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet, hogy mar nem szeret a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy mar nem szeret a pasim?

Figyelt kérdés

Egy eve vagyunk egyutt, eeinte nagyon szepeket es aranyosakat irt/mondodd, lattam, es ereztem, jogy imad, oda van ertem, de mostanabam semmi aranyosat nem mond, ha igen, nagyon ritkan, feltekennye akar tenni sokszor, ami sikerul is. Le idiotazott, mikor vettem egy kis fultagitot a masik fulemhez. Egyik mar ki volt alapbol tagitva, most a masikat is szeretnem, de o nem akarja, azt mondta, hogy mindegy, en leszek csunya, nem o. Mielott megvettem megkerdeztem tole, azt mondta mindegy, utanna mikor kimentunk akkor idiotazott le, aztan persze egybol szar kedvem lett, es megkerdezte, hogy most bajom van azzal, hogy megmondta ag igazat?!

Nem erzem, hogy szeretne.

2020. nov. 18. 23:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Ma megkerdeztem tole, hogy meg mindig szeret e, de nem valaszolt semmit. Nem tudom hogy azert e, mert fel akart csak idegesiteni, vagy miert(bar nem csinaltam tudtommal semmit, amivel felduhitettem volna).
2020. nov. 18. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy tűnik, mint aki nagyon szeretne, ha képes idiótának nevezni é ilyesmit mondani rád, tök mindegy, hogy miért.
2020. nov. 18. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lapáááát!
2020. nov. 20. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Aki szeret valakit, nem idiótázza le a másikat, maximum mikor egymással csipkelődnek talán de saját füllel nem hallottam még, hogy egy kapcsolatban az egyik fél ezt mondta volna a másikra. "te leszel csúnya, nem én". Na ezt nagyon nem tudom megérteni. Szerintem itt most nem is kell magyarázkodni túlságosan, ejtsd a srácot. Többször féltékennyé tesz direkt? Ha nem szeretnél tovább szenvedni, szerintem szakíts vele vagy pedig ha nem. Akarod őt elveszíteni, ülj le vele és mondj el neki mindent. Mi van benned, hogy érzel és hogy ő hogy érez.
2020. nov. 20. 23:08
 5/6 anonim válasza:
100%
Ha még vele jársz beszélj vele arról amit leírtál. Ha nem reagál a felhozott dolgokra,akkor jobb lesz ha szakítasz vele.
2020. nov. 28. 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kuka,
2020. nov. 29. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!