Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy majd egyszer újra megpróbáljuk?
Nem tudom,talán ha idősebb lesz úgyis eldönti mit akar
Lehet tudja is
Már tervezi hogy visszamegy hozzád
De ezt 100%osan nem mondhatom
Jön az aminek jönnie kell :)
Próbáljatok ki más partnereket is aztán kiderül hiányzik-e még a másik.
Most a közeljövőben értelmetlen lenne újra összejönnötök de ha pl 1-2 év múlva még más párjaitok után is vissza akartok menni egymáshoz, akkor szerintem megéri. De amugy szerintem felesleges ezen kattognod. Foglalkozz most mással, ha meg lesz valaki aki udvarol neked ne pattintsd le csak azért mert még az exed után futsz, később úgyis megbánnád. Értékelj át pár dolgot az életedben szerintem aztán rá jössz mi a racionális.
Közös döntés? A fiú menni akart, te meg mit tehettél volna. Rá kell adni a kabátot, nagyon helyesen tetted. Valószínűleg holnapra már más lánnyal lesz. Nem szabad az ilyet visszafogadni, mert nem becsül meg. Te viszont becsüld meg magad annyira, hogy nem leszel tartalékpunci és nem elégszel meg a "nem találtam jobbat, te is megfelelsz" szereppel.
Nagyon helyesen tetted azt is, hogy visszautasítottad a barátkozást. Abból úgyis csak a se veled-se nélküled csikicsuki lenne.
A gyászmunkád teljesen természetes része, hogy visszavárod a fiút. El fog múlni ez is. Ne pazarold olyan fiúra az idődet, akinek nem vagy elég jó. Egy érző emberi lény vagy, nem egy kardigán, amit csak szögre kell akasztani, ha épp nincs kedve hozzád, aztán ha kedve szottyan, csak leakaszt. Ne hagyd, hogy bárki is játsszon veled, az érzéseiddel.
Ha mégsem tudsz neki ellenállni, egy legalább egy AIDS szűrésre küldd el a pasit, mielőtt lefekszel vele. A jóég tudja, milyen nőkbe fogja mártogatni a cerkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!