Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek van esély arra,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély arra, hogy majd egyszer újra megpróbáljuk?

Figyelt kérdés
Sajnos közös döntés alapján ma szakítottunk a párommal több, mint fél év után. Szerintem eléggé irigylésre méltó volt a szakításunk, mert nyugodtan átbeszéltük az egészet, és a miértjét is. Mindketten 17 évesek vagyunk. Ott volt a probléma, hogy én mindent, de tényleg mindent megadtam neki, és ő ezt elmondta, hogy értékeli, hogy ilyen odaadó vagyok és egyszerűen érzelmileg soha nem is szenvedett mellettem hiányt. Csak kiderült, hogy már nem azt érzi, mint régen, és mi próbáltuk megjavítani, de egyszerűen nem ment. És mondta is nekem ma, hogy ő ennyi idősen még nem áll arra készen, hogy egy hosszútávú kapcsolata legyen. De nem csak velem, hanem senkivel. De ezt már az elején tudtam ám. Igazából ez volt a baj, hogy amíg én sokáig akartam vele, ő egyszerűen még szeretne sok mindent megélni. De tudom, hogy ő is megadott nekem mindent, csak az utóbbi időben már nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan kellett volna. Egyébként meg tökre egyformák vagyunk. Mi nem csak egy pár voltunk, hanem barátok is. És azt hittem, hogy most minden kapcsolatot megszűntetünk egymással, de ő nem szerette volna ezt. Szeretné velem tartani a kapcsolatot. Én megmondtam neki, hogy csak akkor amikor már túl tudunk lenni egymáson. És mondta, hogy várni fogja hogy keressem. És azt is mondta, hogy ha úgy adódik, amikor már megérik egy hosszútávú kapcsolatra, akkor szeretné ezt velem újra megpróbálni, mert velem ezt el tudná képzelni. Aztán pár óra múlva felhívott sírva, hogy mit rontott el, de én mondtam, hogy ő erről nem tehet, hogy most nem tud komolyan velem lenni. Aztán igazából elmondta, hogy fél, hogy milyen lenne nélkülem, meg hogy én voltam élete legjobb döntése, ahogy a legjobb időszaka volt az is, amit együtt töltöttünk. Meg igazából sokszor mondta a kapcsolatunk során, hogy biztos még egy ilyen lányt nem találna, mint én, és ezt most is elmondta. És megkérdőjelezte azt, hogy jó döntés e volt szakítani. Nem tudta mit csináljon, én meg adtam neki időt, hogy rendezzen magában mindent. Tényleg fontosak vagyunk egymásnak, és ha most nem is (szerintem ez lenne most a legjobb), de miután bejártuk a saját utunkat, lehet mégegyszer olyan, hogy “mi”? Szerintem van, hogy két embernek el kell szakadnia egymástól ahhoz, hogy megerősödve visszatérjenek egymáshoz.
2021. jan. 28. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom,talán ha idősebb lesz úgyis eldönti mit akar

Lehet tudja is

Már tervezi hogy visszamegy hozzád

De ezt 100%osan nem mondhatom

Jön az aminek jönnie kell :)

2021. jan. 28. 22:21
 2/5 Szivessa3 ***** válasza:
100%
Hát mindkettőtök életében történhet bármi nagy dolog, és elképzelhető, hogy újra megpróbáljátok. Lehet egy kis szünet kell mindkettőtöknek. De aminek jönnie kell, az majd jönni is fog.
2021. jan. 28. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbáljatok ki más partnereket is aztán kiderül hiányzik-e még a másik.

Most a közeljövőben értelmetlen lenne újra összejönnötök de ha pl 1-2 év múlva még más párjaitok után is vissza akartok menni egymáshoz, akkor szerintem megéri. De amugy szerintem felesleges ezen kattognod. Foglalkozz most mással, ha meg lesz valaki aki udvarol neked ne pattintsd le csak azért mert még az exed után futsz, később úgyis megbánnád. Értékelj át pár dolgot az életedben szerintem aztán rá jössz mi a racionális.

2021. jan. 28. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Hasonló szöveget nyomott le nekem is az exem 16 évesen. Jaj legyünk barátok, bármikor felhívhatom, bármiben számíthatok rá. Én viszont nagyon kínosnak éreztem felhívni. Most vagy kellek egy pasinak vagy nem. Ő hívott fel egyszer, de nem éreztem jól magam beszélgetés közben. Mindegy, egyszer tényleg kellett volna a segítsége. Táncpartner kellett volna szalagavatóra. Felhívtam, persze elhajtott. Hát, ennyire számíthattam rá mindenben. Aztán a szakításunk után 1 évvel írt rám, hogy találkozzunk, de akkor már egyáltalán nem érdekelt. Akkor már együtt voltam azzal a fiúval, aki később a férjem lett.
2021. jan. 29. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Közös döntés? A fiú menni akart, te meg mit tehettél volna. Rá kell adni a kabátot, nagyon helyesen tetted. Valószínűleg holnapra már más lánnyal lesz. Nem szabad az ilyet visszafogadni, mert nem becsül meg. Te viszont becsüld meg magad annyira, hogy nem leszel tartalékpunci és nem elégszel meg a "nem találtam jobbat, te is megfelelsz" szereppel.

Nagyon helyesen tetted azt is, hogy visszautasítottad a barátkozást. Abból úgyis csak a se veled-se nélküled csikicsuki lenne.

A gyászmunkád teljesen természetes része, hogy visszavárod a fiút. El fog múlni ez is. Ne pazarold olyan fiúra az idődet, akinek nem vagy elég jó. Egy érző emberi lény vagy, nem egy kardigán, amit csak szögre kell akasztani, ha épp nincs kedve hozzád, aztán ha kedve szottyan, csak leakaszt. Ne hagyd, hogy bárki is játsszon veled, az érzéseiddel.

Ha mégsem tudsz neki ellenállni, egy legalább egy AIDS szűrésre küldd el a pasit, mielőtt lefekszel vele. A jóég tudja, milyen nőkbe fogja mártogatni a cerkáját.

2021. jan. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!