Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van bármi lehetőségem?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabi0929 kérdése:

Van bármi lehetőségem?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kissé nagyobb terjedelmű szöveget fogok leírni és ebben kikérni tanácsotokat.

Tudom, lehetőségem és esélyem nem sok van, de azért szeretném, ha kerülnétek a: felejtsd el, engedd el, lépj tovább válaszokat és társait.

(Jelen helyzetben nem fog segíteni rajtam sajnos...) Próbálok minden fontos részletet megemlíteni ami fontos lehet.

Kérem, csak olyanok írjanak, akik VALÓBAN SEGÍTENI szeretnének!!!

Szóval. Jómagam egy 21 éves srác vagyok. Még szeptember közepén megismerkedtem egy 18 éves lánnyal.

Tudni kell rólam, hogy roppant nehezen ismerkedem és nagyon nagyon kevesen tudnak megfogni.

Na Ő ilyen volt. Minden klappolt, minden tökéletes volt...Az randik, minden.

Találkozásunk után egy héttel össze is jöttünk, le is feküdtünk.

Sajnos kimaradt az ismerkedési fázis. Biztos vagyok mind a magam, mind az Ő részéről, hogy komoly érzelmek alakultak ki, nem amolyan fellángolás volt.

Na most sajnos az életem úgy alakult, köszönhetően a családomban lévő problémáknak, illetve a rózsaszín ködnek, hogy szinte egy pillanatot sem töltöttünk külön. Nem volt feltétlenül egészséges, viszont jó volt minden.

Komoly szándékai voltak neki is.

Na most kövezzetek meg, de

akármennyire is tett a bizalmamért nem tudtam bízni. Tényleg mindig őszinte, korrekt, szeretetteljes lány volt aki minden pillanatban tett a boldogságomért.

Viszont sokszor ellenőrizgettem, féltékenykedtem (ok nélkül...) piszkáltam, az exeivel bosszantottam. Gyakran állítottam őt problémák elé.

A családi, illetve minden problémámat vele akartam tudat alatt is megoldatni. Mindezek ellenére tűrte a hülyeségeimet. EDDIG. Tudom, egy igazi ostoba gyökér vagyok, meg is értem, hogy nem akar velem lenni. Valószínűleg én sem akarnék egy magamfajtával.

De most nem ez a kérdés.

Ahogy telt múlt az idő egyre kevesebbet mentünk el bármerre is, egyre kevesebbet akart velem lenni, mert mindig csak a hiszti volt részemről és ez további hisztit szült!

Hiába igérgettem, nem történt változás.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy december 29.én hajnal 2-kor odaállítottam részegen a barátnőjéhez, ahol csajos estét tartottak és féltékenységi jelenetet rendeztem.(alapból ideges voltam, mert az volt a hónapfordulónk, de bizonyos okok miatt nem tudtuk együtt tölteni)

Akkor és ott kidobott. JOGOSAN!!!

Az indok az volt, hogy nagyon szeret, de neki elég volt az idegeskedésből.

Én persze egyből könyörögtem, ragaszkodtam stb stb. Szóval mindent idióta módjára csináltam :D Miért is ne?!

Ezek után eltelt egy hét, amíg folyton őt szidtam, hogy ha így eldob nem is szeretett igazán, nem vagyok fontos, ne tegye ezt velem...stb stb. Smsek tömkellegével bombáztam, hívogattam...stb. De még mindig beszélt velem. Rá egy héttel megjelentem az ajtóban náluk egy szállal a kedvenc virágából, aminek látszólag örült is. Az egész napot náluk töltöttem, jól el is voltunk...

2x is lefeküdtünk. Majd amikor indultam haza egyből jött a könyörgés stb stb. Ez így ment 5 napon keresztül még (A virág kivételével). Fontos, hogy mindvégig azt állította, hogy SZERET és úgy is viselkedett! Majd jött a hétvége, amikor nem beszéltünk.

A következő hét közepén adódott egy kis egészségügyi problémám és szégyen, nem szégyen de még szakításunk ellenére is Ő segített megfürdeni, tehát nagyon is korrekt volt. Kicsit még maradtam, de akkor már azt állította, hogy NEM szeret már, nem hiányzom, jól el van.

Megint jött a kattanás, könyörgés, hiszti, ragaszkodás...hogy teheted ezt velem dumák! Egyébként meg is értem, hogy nem akar velem lenni, illetve esetleg nem szeret.

(Persze nem voltam mindvégig ennyire kiállhatatlan, megkapta tőlem is az odafigyelést, szeretetet. Akármi baja volt az életemet eldobtam volna érte és mindig teljes vállszélességgel mellette álltam és ezt ő is tudja. Ajándékoztam, támogattam, odafigyeltem, nőként kezeltem)

Na most odáig fajult, hogy a sok SMS miatt letiltott, látni sem akar, nem szeret, nem akar beszélni sem. Oldjam meg a dolgaimat.

Döntése jogos és legfőképp érhető😢

Na de sajnos a szívem nem így működik. Borzasztóan szeretem ezt a lányt és úgy érzem, hogy a saját egzisztenciám megteremtéséhez szükségem van RÁ! (Tudom, lesz másik, jobb...de nekem nem más kell!)

Szeretném vele leélni az életem (nevetségesen hangzik tudom, de én sem gondoltam volna, vele le tudnám!) és minden boldogságot vele megosztani.

Mióta nem vagyunk együtt nagyon igyekszem saját magam fejlesztésén, hogy a rossz beidegződéseimet hátrahagyjam.

Mind magam és más érdekében is. (NEM CSAK AZÉRT, HOGY VISSZAKAPJAM AZTÁN MINDENT FOLYTASSAK)<—- neki sem akarok rosszat!

Megértem amiért nem akar ilyen emberrel lenni. Önfejlesztek, olvasok, edzek, dolgozom....

Lehetőséget viszont nem ad, hogy kontaktba kerüljünk (jogosan, mert ahányszor adott csak a könyörgés volg), viszont egyre jobban félek, hogy elfelejt, elenged, ne adj isten más karjaiban köt ki. Belehalnék...

Elmondása szerint nem ismerkedik, saját magával foglalkozik.

Viszont egyre inkább félek és egyre nehezebb.

Valahogy szeretném bebizonyítani, hogy tudok olyan lenni, mint az akibe a legelején beleszeretett és nem egy ilyen depressziós majom, de természetesen gondolom ő ebben már nem hisz, hogy tudnék változtatni.

Srácok, bármilyen tanácsot elfogadok, csak kérlek segítsetek....nem érzem késznek magam arra, hogy elveszítsem életem szerelmét.

Hosszú lett, tudom, de szeretném ha válaszolnátok. Előre is köszönöm, mindenkinek további szép estét!!!🙏

2021. jan. 27. 18:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Basszus tényleg hosszú!
2021. jan. 27. 18:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Illetve persze ő sem csinált mindent tökéletesen a szakítás után. Próbált bántani olyan szavakkal, hogy most azért is pasizni fog, meg az sem zavarná ha belehalnék a betegségembe. Elkezdett hazudozni piti dolgokon
2021. jan. 27. 19:06
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Háát.... Nem is olvastam végig. Mi a porbléma?

Hogy tudod visszakapni? Szerintem próbálj vele beszélgetni és ne nyomulj. Ha ez nem működik, akkor szexszel, ha az se, akkor gond van. Általában a visszakapás nehezen működik.

2021. jan. 27. 19:12
 4/14 A kérdező kommentje:

Tudom, hosszú, pedig végig kellene, mert csak úgy érted meg igazán.

Beszélgetni nem tudok, mert le vagyok tiltva neki mindenhol.

2021. jan. 27. 19:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sehogy. A tiltás egyértelmű jelzés. Ha felold, akkor esetleg lehet próbálkozni.
2021. jan. 27. 19:18
 6/14 A kérdező kommentje:
:(
2021. jan. 27. 19:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a saját és a lány érdekében is jobb, ha külön úton mentek tovább. Tudom, hogy nem ezt akartad hallani (olvasni), de jobb ez így. Nem akarlak megbántani, de amíg ennyire instabil vagy lelkileg és idegrendszerileg, addig ne tegyél mást is azzá. Neked egyedül kell változnod, fejlődnöd. Nem állsz készen egy kapcsolatra, sem ezzel a lánnyal, sem bárki mással. Miért ő szenvedjen miattad/veled? Így is sokat eltűrt. Te is tudod, hogy nagyon rosszul kezelted a dolgokat. Ő nem az anyukád, hogy mikor kell, ott legyen veled és fogja a kezed, akkor is, ha épp hisztis kisfiút játszol. A féltékenység a bizalom és az önbizalom hiánya. Szar, tudom, de muszáj lesz megállnod a saját lábadon és össze szedned magad. Aztán ki tudja, lehet, hogy kapsz majd még egy esélyt.
2021. jan. 27. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon rosszul kezelted ezt az egészet, és bármennyire is éreztetted vele hogy szereted, egy rakás hülyeséget csináltál. És ő mindezt tűrte egy darabig. Aztán igen, eljön az a pont mikor már túl sok lesz az egész.

Te is látod hogy elszurtad, már szerintem az elején is, de könyörgésekkel nem fogod visszaszerezni. Ha látod a hibáid akkor miert nem fogod vissza magad?

Ahhoz hogy visszakapd normalisan kell viselkedned es sokat valtozni viselkedésileg

Szerintem teljesen feleslegesen szurtal el egy olyan dolgot ami voltaképpen teljesen rendben is volt. Problemakat gyartottal amik ide vezettek

Jogosan tiltott le, én is ezt tettem volna

Hagyd őt békén, és ha úgy érzed hogy készen állsz arra hogy tiszta vizet önts a poharba akkor keresd fel (szemelyesen)

Es beszelgess beszelgess beszelgess!

Mondd el neki mit erzel, mennyire melyen erzed azt amit es adjon még egy eselyt. Ne konyorogj! Adj neki valasztast, es ha nemleges a valasz akkor fogadd el. Szerelmet/kapcsolatot nem lehet eroltetni senkire

Most nagyon azt erzed hogy ő az igazi, de eleg ritka hogy egybol ő lenne. Nagyon erosen vannak benned az erzelmek ezert hiszel ilyeneket

Ha nem is lesz belole semmi már, legalább tudni fogod hogy NEM szabad viselkedni egy parkapcsolatban. Tanulj a hibaidbol, ne menj bele ujra

2021. jan. 27. 20:04
 9/14 A kérdező kommentje:

Tudom skacok, tudom.

Az önbizalom dologban teljes mértékben igazad van kedves 7.

Viszont szeretném megmutatni neki és elsősorban saját magamnak is, hogy tudok és AKAROK változtatni!

Kedves 8. válaszoló: Pontosan így van. Elszúrtam és tudom is a hibáimat...mostmár, sajnos későn.

Már ő nem akar lehetőséget adni, már ő nem akar szóba se állni velem.

Viszont nem szeretném lerohanni azzal, hogy személyesen odállítok és ismét szabadkozok, hogy most változás lesz, meg más lesz minden, mert eddig is ezeket mondtam, viszont látszatja nem volt.

Azt szeretném elérni (nem most, most szeretném tiszteletben tartani a döntését és hagyni egy keveset, ha másért nem, megalább lássa...)

Azt szeretném, ha valahogy lehetőségünk lenne találkozni, egy közös beszélgetést indítani amit Ő IS szeretne és MAGÁTÓL jöhetne rá, hogy tudok én normális is lenni! Nem pedig ráerőltetni. Valami ötlet esetleg?

2021. jan. 27. 20:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom de a kapcsolatot te tetted tönkre, a féltékenység és a bizalom hiánya egyértelműen oda vezetett hogy már nem akar tőled semmit, és az ő érdekében jobb lenne ha te is mást keresnél és nem az ő életét mérgeznéd.

Tényleg nem bántásból mondom, de te alkalmatlan vagy még egy kapcsolatra.

Nem vagy buta ember az látszik a fogalmazásodon is tényleg, de most inkább azon gondolkodj hogy mit hogy fogsz csinálni egy másik kapcsolatban, egy MÁSIK LÁNNYAL.

Amit csináltál az zaklatás, féltékenykedés, kb terrorizálás...

Levegőt sem hagytál neki, a tiltás egyértelműen azt jelzi hogy semmilyen formában nem szeretne veled kontaktot létesíteni hiszen abból ugyanúgy csak hiszti lenne részedről ami a pasiknál elég ciki.

Javaslom járj többet társaságba, barátok közé, szórakozni stb és amikor lesz több ömbizalmad és jobb kiállásod minden jobban fog menni.

2021. jan. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!