Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit depresszióznak azon a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit depresszióznak azon a korombeli kisgyerekek hogy nem szereti őket senki? nem korai ez egy kicsit? természetesen nekem se volt még barátnőm, minek az? 18/f

Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 01:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi volt? Vissza passzolod amit mondtam? Komolyan? Na jól van, megsajnáltalak...
2021. jan. 27. 02:51
 62/73 anonim ***** válasza:
85%

Najo ez kész xD

Mas sracok meg arra vágynak hogy a lany kezdemenyezzen de okosbuksi, hat neked semmi se jo

Neked nem valo baratno, de hej 18 vagy te is en is. Ha 1 ev mulva tetszene egy csaj aki irant tobbet ereznel es uj erzeseket ismernél meg.. na akkor szépen pofáraesnél

(Megneznem)

2021. jan. 27. 02:51
 63/73 anonim ***** válasza:
89%
Te normális vagy? Címet kérsz? Mire számítasz nagyfiú? Kísérjelek el a vasútra?
2021. jan. 27. 02:55
 64/73 anonim ***** válasza:
88%
Kiégtem a privátokon, köszi xddd
2021. jan. 27. 02:56
 65/73 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező iparkodj már, 3 óra van kezdem unni magam... Ne most keress vonatot...
2021. jan. 27. 02:59
 66/73 anonim ***** válasza:
89%
baszki addig élveztem ezeket a beszélgetéseket amíg ki nem hűlt a reggelim :(
2021. jan. 27. 06:52
 67/73 anonim ***** válasza:
100%
Na, még egy örök szűz a gyk-n. De szép is ez
2021. jan. 27. 09:54
 68/73 anonim ***** válasza:
92%

A szerelem nem korhoz van kötve hogy jó akkor én most X évesen szerelmes leszek. Meg szerelmes akarok lenni. Nem is lehet irányítani.

Mindenkinek más felfogása van.

Ha te még ilyen korban nem akarsz szerelemmel foglalkozni akkor nem akarsz az a te dolgod. Ettől függetlenül nem kell a te nézőpontodat meg az értetlensèged rá erőltetni másokra. Nincs jobb dolgod? Ennyire unatkozol ?

2021. jan. 27. 11:06
 69/73 anonim ***** válasza:
100%

Tiltották már a kérdezőt, de azért hátha látja.

Nem lehet, hogy valójában csak azért gondolod ezt, mert nem volt még beléd szerelmes senki és titokban lehet te is erre vágysz? Amikor viszont meglátod másban azt, hogy ő erre vágyik, akkor te gyengének látod őt és felveszed a kemény fiú álarcot, hogy neked erre nincs szükséged?

Én 19 éves vagyok és nekem se volt még senkim. Volt egy időszak, amikor én is úgy éreztem, hogy az az életem célja, hogy találjak valakit, de rájöttem, hogy vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben, például a családom, Isten. Aztán elkezdtem én is szidni azokat, akiknek csak a "szejelem" a fontos és emiatt rinyálnak, meg engem is "elbutítottak". De azután meg arra jöttem rá, hogy én is vágyok erre, még akkor is ha nem ez az életem célja, nem nézhetem le azokat az embereket, akiknek ez kell. Mindenki a saját világában és és a saját nézőpontja szerint tudja csak látni a dolgokat, úgyhogy hiába gondoljuk azt, hogy semmiség emiatt depressziósnak lenni, ha egyszer ő ezt fájdalmat valósnak éli meg. Mindenkinek vannak gyengeségei és egy kicsit legbelül minden férfi nő, úgyhogy hiába játsszuk el, hogy mi igazi férfiak vagyunk, ha egyszer ez nem teljesen igaz.

2021. jan. 27. 11:53
 70/73 Stark2000 ***** válasza:
89%
Köszönöm mindenkinek a részvételt, kegyetlen jót szórakoztam ahogy oltogattátok egymást, esküszöm és viccen kívül mondom, hogy zseniálisak vagytok. 😂😂😂😁👌👊
2021. jan. 27. 23:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!