Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit depresszióznak azon a korombeli kisgyerekek hogy nem szereti őket senki? nem korai ez egy kicsit? természetesen nekem se volt még barátnőm, minek az? 18/f
Nekem nem ugy tunik hogy olyan nagyon kivancsi lennél a miertekre, inkabb ellenzed es nem normalisnak tartod ezt az egeszet
A miérteket is egybol leszolod, kapsz egy valaszt egybol szembemesz vele
Nem veszed eszre? Hm, na most akkor ki is akar ennyire veszekedni?
"ezt fejtsd már ki kérlek"
mit kell ezen kifejteni?? a felfogásoddal is gondok vannak? a tizenéves nem felnőtt (ha nem tudnád), még ne basszon fűvel fával...
"kapsz egy valaszt egybol szembemesz vele"
mert az a válasz biztos egy tini hülyegyerektől van aki azthiszi hogy a szerelem mindennek a közepe..
A megerzesed is szar és kovetkeztetni se tudsz. Ezzel kapcsolatban tevedsz de nagyot most
Na de ott a mert.. tehat nem tagadod hogy mindenkivel szembemész? Okosbuksi
"nem ért volna rá ez a kérdés mondjuk halálom után kiírni?"
senki nem fogott pisztolyt a fejedhez hogy válaszolnod kell.... nyugodtan figyelmen kívül hagyhattad volna a kérdést, de helyette itt vergődsz már nem is tudom mióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!