Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit depresszióznak azon a korombeli kisgyerekek hogy nem szereti őket senki? nem korai ez egy kicsit? természetesen nekem se volt még barátnőm, minek az? 18/f
"pl micsoda?"
bandázni a haverokkal, tanulni, hobbi, stb...
Arra ertettem a "kezdodik"et draga kerdezo, hogy te is olyanfele aranyhal vagy hogy szinte mar leszolod es lekezeled azokat akiknek van kapcsolatuk es szerelmesek
Semmi kozod hozza, majd ha neked lesz akkor te is meg tudod hogy ez "milyen jo"
A szeretetet mindenki igenyli, ha te meg erzeketlen vagy, vagy tul eretlen hozza akkor el is lehet engedni ezt a temat. Egyaltalan minek hozod fel ha ugyis csak lepontozol mindenkit es veszekedsz ?
Vagy ez amolyan esti szorakozas ha mar nőd nincs?
"Arra ertettem a "kezdodik"et "
te még mindig ott tartasz? azóta jött 10 komment, jó reggelt.
"hogy szinte mar leszolod es lekezeled azokat akiknek van kapcsolatuk"
egy szóval nem írtam hogy leszólom őket, csak nem tartom normálisnak...
Na az viszont elég baj hogyha nem tartod normálisnak
11-es vagyok
"Na az viszont elég baj hogyha nem tartod normálisnak"
miért is? szerintem 20 év felett már normális, de az alatt? nincs jobb dolguk? megpróbálnak felnőttként viselkedni? később vissza fogják sírni a legszebb éveiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!