Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudnam elhinni hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam elhinni hogy csak engem szeret?

Figyelt kérdés
Sziasztok, eloszor is legyen szep napotok, masodszor pedig lenne egy kerdesem. Van egy baratom es nagyon jol megvagyunk en sem szerettem meg ennyire senkit ee elmondasa szerint o sem. Lassan egy eve vagyunk egyutt es nem is veszekszunk. Vagyis nem veszekednenk ha nem vernem ki mindjg a hisztit azon hogy a szoke az esete es mar engem akkor nemis szeret (fekete hajam van) vagy hogy mas vekony lanyokat lajkolgat holott nekem azt mondja szereti hogy nem a csontjaimmal jatszik. Na most akkor hogy is van ez? Szerintem megcsalni nem csalna meg mert az o szulei is elvaltak ebbol az okbol az enyemek pedig valofelben vannak. Nem szeretnem amiatt elvssziteni hogy rafogok olyanokat amiket nem kene mert nekem alacsony az onertekelesem. Bar ez exemnek is eleg rendesen betudhato. Szerintetek mit csinaljak? Tenyleg nagyon szeretem... koszi hogy elolvastad🤗
2021. jan. 22. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Mondjuk kommunikalhatnal normalisan hiszti helyett. Ezert nem kene 18-16 ev alatt kapcsolatosdit jatszani h az emberek eleg ertelmesek legyenek hozza. Persze van aki 40 evesen is egy 13 eves szintjen all, de kisebb eséllyel.

1, 2:

Mindenkinek bejon nagyon sokminden. Nekem legalabb 2 csajtipus, de ettol meg nem akarom elhagyni a parom. Csalni csaltam mar, massal is voltam, ha massal voltam ra vágytam es vele csaltam mast, de ez ilyen. Mara meg kb kieltem magam es maradnek amellett, aminek ertelme is van, egymas jovojenek az epitese, tamogatasa mellett. Mi szinten sosem veszekszunk es mar nem is feltekenykedik, pedig o jogosan tette, adtam ra okot, de mar reg belatta, hogy nincs oka ra. Az ember mindig megnezi a jo noket, talan meg azt is gondolja erosen hogy de megcsinalna, ezek az osztonok. Ezen felul van az ember. Mar aki intelligens es van akaratereje.

Hogy a baratod ilyen-e azt neked es neki kell tudnia.

Beszelgess el vele, es mondd meg, hogyha masra vagyik, legyen massal, de teged ne bantson meg. Teged sert, hogy azt latod hogy toled kulonbozoeket likeol. En ezt megertem, az en noimet is sertette es idovel megertettem hogy igazuk van, rosszul esik.

Vagy csinalja diszkreten, nem az hogy kamuzva, de elotted ne, de azert a sajat vagyaknak is meg van a helyuk es az elnyomasuk gondokhoz vezet. Pl ha miattad nem teheti meg kirobban belole, megcsal, elhagy stb. Csak a megfelelo kommunikacio segithet es sok gondolkodas, problemak feltarasa es megertese hogy o is ertse hogy miert likeol masokat es erre van e szukseg, es megeri e bantani teged, vagy nem ezt erdemled.

24/F

2021. jan. 22. 15:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

+1

Veget most olvastam:

Azt ami massal tortent ne mason eld ki. Pl megcsalas. Ha jozsi megcsal ne pistit buntesd.

Ha meg alacsony az onertekelesed, akkor dolgozz rajta. Pl ha zsiros vagy egy rosszul erzed magad tole, akkor tegyel ellene. Ha kell. De ezt jol meg kell itelni, hogy igaz e a kritika amit kapsz vagy nem. Nem kell hurraoptimistanak lenni es csak a pozitivat befogadni, nyilván a negativat is kapja vmiert az ember, de nem mindegy h mennyire jogosan. Ha jogosnak erzed akkor dolgozni kell magadon.

Ha magadat nem fogadod el (nem igy ahogy vagy, hanem akar munkak utan), akkor sok problemat csinalhat masokkal szemben. Mondhatnam h akkor mas se fog elfogadni, de ez kozhelyes es bagatel.

Es ne irj ilyen kedvesen hogy eloszor is szep napot, blabla, vegere hogy jajj melyseges megtiszteltetes draga uram hogy elolvasta elore is blabla, mert ezel a stilussal magadat alazod meg. Megalazkodsz. Persze nem kell bunkonak sem lenni se flegmanak, de itt leget kerdest feltenni, azert jottel ide, allj ki tedd fel normalisan aztan ennyi. Ha mindenkivel igy kommunikalsz, akkor folyamatosan alarendelt statuszban leszel mindenkinel.

2021. jan. 22. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!