Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakihez már vissza ment az exe?
Visszajött magától és nem bírtam ellenállni. Nagyon rossz döntés volt újrakezdeni.
Okkal lett vége, engedd el!
Szakítás után hónapokig hívogatott, írt hiába letiltottam mindenhol. Aztán hazafele menet eljött a másik városból és követett meg kunyerált, hogy fogadjam vissza. Elküldtem a picsába:D
Aztán nemrég megint megkeresett (2éve szakítottunk) és akkor is tisztáztam vele, hogy koccoljon mert beverem az orrát.. :D
Egy biztos.. ha egy kapcsolatban már szakítottatok az sose lesz a régi:)
En tobbszor szakitottam a parommal, de osszeillunk. Lassan 8 eve jarunk, kozben voltak kihagyasok. Volt idoszak, mikor en is csunyan elküldtem honapokon at, akkorv1x volt hogy nem talalkoztunk 3 hónapig, mert massal jartam. De aztan azt is csaltam vele, kesobb dobtam mindkettot es egy 3adik csajjal jartam akit csaltam ezzel a 2ovel, majd dobtam egy uj csajert akit szinten csaltam veluk, aztan összejöttem a legregebbi exemmel a 2 kozul es koccoltam a masikat, mert vele illunk ossze, kozosek a celjaink, segitjuk egymast stb, ahogy egy parnak kell. Hulyeseg hogy aminek vege az ne lehetne ujra jo. A feleken mulik. De 99%-ban nem ilyen jo a story mint nalunk.
Ha nem illettetek ossze tovabb kell lepni, van eleg ember a Földön.
24/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!