Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom családja nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom családja nagyon tehetős és ez zavar?

Figyelt kérdés

A barátomék elég gazdagok, de így tényleg azok....jakuzzi, szauna a házban, takarítónők, 5-6autó. Mi sem vagyunk “szegények”, egy szép kertes házban lakom, van autó amit használhatok minden megvan amire szükségem van de azért ennyire nem vagyunk tehetősek.

Viszont engem nagyon zavar ez az óriási különbség. Nem azért mert az értékrendje ehhez mérten lenne, nyilván nem lennék együtt vele ha így lenne. Már sikerült elérnem hogy mindent felesbe fizessünk vagy egyszer ő egyszer én de egyszerűen frusztrál mikor megveszi a marha drága nyakláncot nekem ajándékba és nem tudom viszonozni. Elmondtam már neki nem egyszer hogy nincs szükség ilyenekre. De náluk az ajándék nem ott kezdődik ahol nálunk. Sokan mondták a baráti köréből hogy csak a pénzére utazok mint az összes többi lány ami egyrészt nevetséges mert szerintem a lányok csak nagyon kis százaléka akarja ténylegesen a pasik pénzét dehát általánosítani mindig könnyebb. Esetleg valakinek valamilyen tipp hogy lendüljek túl ezeken az érzéseken? Vagy mit csináljak hogy ne gondolkozzak ezen vagy legyenek komplexusaim? Ha összeházasodunk úgyis mindent közösen építgetünk majd fel de addig....

23L

2021. jan. 17. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ne akarj emberkedni, sok nő örülne ennek... Nem érezteti veled ezt soha? Gondolom nem, akkor meg?
2021. jan. 17. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
A fiú csádja mit szól hozzád?
2021. jan. 17. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Örülj neki majd eltart, dolgoznod se kell
2021. jan. 17. 23:57
 4/6 anonim válasza:
87%
Sajnos a mi esetünkben is ez volt, csak itt én vagyok a tehetős családdal megáldott fiú. Sajnos sokat veszekedtünk miatta (pl. bevásárlásnál ő mindenből a legolcsóbbat akarta venni, én meg amit megszoktam). Végül 4,5 év után dobott engem és 2 hét múlva összejött egy nálam szegényebb sráccal.
2021. jan. 18. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Kezdj el foglalkozni azzal, hogy többet tudj keresni és ezáltal nem lesz probléma a pénz része.

Vagy felejtsd el az anyagiaskodást.

2021. jan. 19. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Egy ajándéknak az értéke nem számít ha örül neki a másik fél.
2021. jan. 19. 22:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!