Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány vagdossa magát, a barátja meglátja és megpofozza azt jogosan teszi?
Hát képzeld el neked milyen érzés lenne.
Ott vagy. Kivan a faxod mindennel és éppen tervezel félig meddig öngyilkos lenni aztán még kapsz egy nyakast is.
Biztos megjönne az életkedved.
Ez önbíráskodás, ami büntetendő.
A kés, borotvapenge, egyéb vágóeszköz elvétele kötelesség, mert életet mentesz vele.
Életem során 3 alkalommal vettem el sofőröktől az autójuk kulcsát. Kettőjük részeg férfi volt (egyikük ismerősöm, a másik jóbarát volt). Mondtam, hogy másnap jöjjenek a kulcsért a lakásomra. A harmadik eset egy nő volt, aki cukorbeteg volt és lesüllyedt a cukorszintje, de vezetni akart, holott előtte én emeltem fel a földről egy áruházi parkolóban. Elvettem a kulcsokat, adtam neki szőlőcukrot (éppen kéznél volt a feleségemnél), hívtam a mentőket, akik ellátták és megdicsértek a cselekedetemért. Utána felhívtuk a családját, akik érte jöttek. Valóságot írtam és ne akadjatok meg azon, hogy miért volt éppen nálam szőlőcukor, hogyan tudtam meg a családja telefonszámát stb. Egyszerű a magyarázat. A legelején alig érthetően kinyögte, hogy cukorbeteg, utána már kommunikált, de kábult volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!