Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy vissza mentetek a volt barátnőtökhöz?
Fiúkat kérdezném, hogy volt veletek olyan, hogy szakítottatok egy lánnyal, egy másik lány miatt. Majd idővel rájöttetek, hogy az a másik közel sem olyan mint az előző és ezért vissza mentetek hozzá?
Ha igen kb, mennyi idő után jöttetek rá erre? Utána egyből ráírtatok a lányra vagy féltetek, hogy nem fogad vissza?
F/18
Normális lány ilyenkor nem fogad vissza, mert a "ha ló nincs, akkor szamár is jó" státuszt valamit magára adó lány nem vállalja fel, és fityiszt mutat neked. Joggal. Ugyanis, ha mégis csak összejön a másodikkal a kapcsolatod,
akkor az előző eszedbe sem jut. Csak hát, mivel két szék között a pad alá estél, gondolod, az előző szeretett téged, hátha még bebújhatsz az ágyába, nem vagy egyedül, kavarsz vele addig, míg megint nem jön nála "jobb"'.
Szóval én arra neveltem, intettem a lányomat, hogy pöccintse le az ilyen
alakokat, ha vissza akarnak táncolni. Legyen önbecsülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!