Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a 12 éves húgom pasizik?
Szerintem semmiképp se a húgod háta mögöd mondd el anyukádnak, annak te sem örülnél fordított helyzetben. Beszélj a húgoddal, próbáld rávenni, hogy magától mondja el, nyugtasd meg és (ha úgy könnyebb neki) legyél ott mellette, amikor elmondja az anyukátoknak.
És igen, szerintem a szüleiteknek mindenképpen tudnia kellene ezt. Ilyen fiatalkorban az a 2 év is nagyon sokat számít szerintem, és nem árt, ha tudja anyukád is.
19L
Azért attól is függ hogy a pasizás alatt mit értesz. Én a helyedben beszélgetnék vele róla, azt tanácsolnám hogy az anyjával is beszélhet ilyenekről.
De nem lehet hogy csak barátkoznak?😅
Engem is az érdekel, hogy mit jelent az, hogy pasizás? Nem lehet, hogy csak abból áll, hogy beszélgetnek és kezén fogva járnak.
Régen még 7.-ben nálunk is jártak páran. Még 5.-ben is. Ez a "járás" annyiból állt, hogy beszélgettek egymással esetleg elmentek valahova együtt(pl. fagyizni)és ennyi. Maximum megfogták egymás kezét.
Sok mindent jelenthet az, hogy "járnak"
Hát nekem azt mondta, hogy szoktak csókolózni. Ezt nem tudom, hogy szájra puszira, vagy rendes nyelves csókra gondolt. De az anyukánk meg nagyon szigorú, ezt ő is tudja, ezért nem akarja elmondani. Viszont szerencsére vagyok olyan jóba a húgommal, hogy szólna ha valami nem okés a fiúval és többet akar. Sajnos màr nem ez az elso pasija. Elöfordult,
hogy megkèrdezte tölem, higy mit csinàljon ha tapizza a fiú. Ès nekem is csak akkor engedtèk a szüleim, hogy legyen baràtom amikor 14 voltam. A legjobb baratnöm a húgom ès nem szeretném elàrulni.
Akkor annyira nem szigorú, ha 14 évesen engedi. :D
Úgy tényleg ne mond el, hogy a hugod háta mögött, úgy csak a bizalmát teszed tönkre feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!