Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi idő után mutattak be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mutattak be titeket a szülőknek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kit mennyi idő után mutatott be a párja, szüleinek. Mióta ismertétek egymást, mióta voltatok együtt, esetleg mennyi időt töltöttetek együtt? Kort is írjatok légyszi
2021. jan. 6. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Itthon 4-5-6 hónap után, már nem emlékszem pontosan. Az anyját viszont kórházban ismertem meg, mert autó balesetünk volt. Nem a legszerencsésebb ismerkedés volt, de itthon sem volt a legjobb. :D

19 L

2021. jan. 6. 22:23
 2/8 Lazy Lover ***** válasza:
84%
Fél év kb
2021. jan. 6. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Első barátom 3 hét után vitt haza - hideg volt kint és nem tdutunk nagyon máshova menni egy idő után randizni, szóval ez inkább amolyan kényszerbemutatás volt, de ettől függetlenül kedvesen fogadtak. Mivel másik városban lakom, ezért sajnos odáig már nem jutottunk el, hogy én is bemutassam...

Második kapcsolatomnál azt hiszem, kb 3 hónap után vittük haza egymást, ott nem szükségből, hanem tervezetten történt.

2021. jan. 6. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Már az első hónapban,amit együtt töltöttünk, jól megismertem a kedves szüleit, és nagyon bírom őket. 16
2021. jan. 7. 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
körülbeül 5 hónap után találkoztunk személyesen a másik szüleivel
2021. jan. 7. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok nagyon gáz? Én 1 hét után megismertem őket. Amúgy jófejek.

Mondjuk nálam az volt, hogy segítettem az anyukájának, mert motorral borult, mert még tél volt. Barátomnak meg elkellett mennie és én voltam az egyetlen aki segíteni tudott aznap. Azóta együtt vagyunk már 1 éve.

2021. jan. 8. 08:06
 7/8 barbara tóth ***** válasza:

2 hónapig csak neten beszélgettünk, utána 1 hónapig csak találkozgattunk, utánna hivatalosan összejöttünk, és egy héttel utána anyuéknak is bemutattam, a barátom pedig 2 hét múlva, amikor először mentünk hozzájuk :)

Most vagyunk együtt fél éve

18L 19F

2021. jan. 8. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb. 4 hónap ismeretség, 1 hónap járás után mutatott be az exem a szüleinek.
2021. jan. 10. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!