Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vegyem komolyan, vagy mit tegyek?
Mielőtt megérkezne, a kulcsot add a szomszédnak és tegyél ki cédulát, kinél hagytad a kulcsot, Te pedig végleg távozz a szemei elől.
Nem azért, mert félsz a pofonjaitól, a hajtépéstől, hanem azért, mert alantabbra becsül, mintha a csicskája lennél. Hiszterika!
Ffi.
Nem értek egyet sem az 1-essel, sem a 3-assal. Egy kapcsolatban nincs fölé-és alárendelt fél SEM. Egy kapcsolatban EGYENLŐ felek vannak, függetlenül a nemtől.
Nem vagy kevésbé férfi, mert megütött, de hagyd ott. Költözz el, mert ennél ez már csak rosszabb lesz. Tiszteld meg magad annyira, hogy kilépsz egy olyan kapcsolatból, ami hamar komolyan bántalmazóvá tud válni. Sok sikert és kitartást!
Elvakított a liberalizmus, 4.
Nem azt mondtam, hogy a nő alárendelt a férfinek, hanem azt, hogy egy átlagos nő nem bántalmazhat fizikailag egy átlagos férfit, mert a férfi BIOLÓGIAILAG erősebb. Úgy is annyira a tudományban hisztek, tessék akkor ezt is elhinni! Amelyik férfit rendszeresen bántalmaz a barátnője, az nem férfi. Kivéve persze, ha NDK-s atléta barátnője van...
5-ös, 4-es vagyok. Volt már részed bántalmazó kapcsolatban? Úgy gondolom, nem. Egy bántalmazó kapcsolatnak erősen pszichológiai része is van, nem csak fizikai. Lehet, hogy a férfi biológiailag erősebb, ez szimpla anatómia, ezt mindannyian tudjuk, de egy bántalmazó kapcsolat nem egyik napról a másikra alakul ki, és nem is mindig csak fizikai. Mire erre a pontra érnek, valószínűleg már annyira szétszedte a srác lelkivilágát a nő, hogy nem mer magáért kiállni. A nő sem kevésbé nő attól, ha bántalmazzák, ergo a férfi sem kevésbé férfi ugyanennél az oknál fogva.
Bárcsak tényleg ennyire könnyű lenne kilépni egy bántalmazó kapcsolatból, de ez sajnos nem így működik.
Hívhatsz engem liberalizmus által elvakítottnak, engem nem zavar. Ez itt nem politikai irányzatokról szól, hanem sima, józan, EMPATIKUS paraszti észről. Nagyon sajnálom, hogy ez neked nem adatott meg.
Részemről ezt itt lezártam. Nagyon szomorúnak találom azt, amikor a bántalmazott felet valaki még becsmérli is, nemtől függetlenül. Szép napot.
Volt már részem benne, mindenért én voltam a hibás. Rendszeresen megütött, de eltűrtem, mert LÁNY. Ütéssel nem tud fájdalmat okozni. A szóbeli része meg lepergett rólam. Meg lehet edződni ebben is.
Arról nem is beszélve, hogy ennél a kérdésnél kifejezetten a fizikai bántalmazásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!