Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek az olyan fiúk, akik kicsit komolyabbak, mint más velük egykorú?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy az osztályomban pld. egy csomó viccen röhög mindenki, én pedig ott hátul magamba azon gondolkozok hogy hogy lehet ilyen cringe cuccon nevetni, vagy kitalálnak valami hülyeséget, ami egyáltalán nem is vicces, aztán olyankor én vagyok az antiszoc. hogy nem veszek részt benne... Persze nem kell egy befásult emberként elképzelni, a legnagyobb hülyeségekbe benne vagyok, barátaim is vannak, de 10.-es létemre vagy én vagyok más, vagy az én osztályom/baráti köröm gyerekes

16/f

2020. máj. 4. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek ez jön be, ne aggódj emiatt szerintem;)
2020. máj. 4. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. Jól írta szerintem, van akinek igen, van akinek nem. Te csak légy önmagad, és nevess azon amin szeretnél. :)
2020. máj. 4. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem egyszer majd ők is megérnek, örülj, ha te ilyen vagy, szerintem jobb:)

18L

2020. máj. 4. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen 😊 szeretem a komoly srácokat....... 16l
2020. máj. 5. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is kilógok a sorból, ilyen, illetve más szempontból is, ezért igen, szeretem hogyha valakivel lehet komolyan is beszélgetni, de ugyanakkor értékeli a beteg, elfajzott humorom. :D
2020. máj. 5. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!