Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baba (fiatalosabb arcú) vagy komolyabb arcú lányok tetszenek jobban?
Szerintem többségnek valszeg az előbbi. Bár akinek tini korban több nője volt. Lehet megunta a babarcot. Persze nem biztos, hogy mindig akadtak babarcú lányok. Rám mindig a komolyabb arcúak ragadnak és már elegem van belőle. Főleg, hogy nekem sosem tetszett. Viszont egy fiatalos arcú, hosszú hajú, tini csaj kitudhatja ütni nálam a biztosítékot.
Szerintem amúgy is az az igazán nőies egy lányba ha aranyos, baba arca van!
A babarcú lányok jönnek be jobban nekem is. De nyílván pont az idősebb, komolyabb arcú r*ibancok próbálkoznának akik nem kellenek kB senkinek. Ezeket a babarcú lányokat meg max akkor szedheted fel ha 16 év körül vagy te is. Vagy sok pénzed van, 17 feletti csajt már ritkán látok olyan jó fiatalosnak. De sajnos a mai lányok 95%-a negatív. Azt hiszik bármit megtehetnek, de mi meg szinte semmit nem csinálhatunk. Én személy szerint utálom őket. Komolyan mondom az általános iskolások a 6-8 osztályosok még normálisabbak. De azok már nagyon gyerekesek.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!