Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A baba (fiatalosabb arcú)...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baba (fiatalosabb arcú) vagy komolyabb arcú lányok tetszenek jobban?

Figyelt kérdés

Szerintem többségnek valszeg az előbbi. Bár akinek tini korban több nője volt. Lehet megunta a babarcot. Persze nem biztos, hogy mindig akadtak babarcú lányok. Rám mindig a komolyabb arcúak ragadnak és már elegem van belőle. Főleg, hogy nekem sosem tetszett. Viszont egy fiatalos arcú, hosszú hajú, tini csaj kitudhatja ütni nálam a biztosítékot.

Szerintem amúgy is az az igazán nőies egy lányba ha aranyos, baba arca van!

2020. okt. 26. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

A babarcú lányok jönnek be jobban nekem is. De nyílván pont az idősebb, komolyabb arcú r*ibancok próbálkoznának akik nem kellenek kB senkinek. Ezeket a babarcú lányokat meg max akkor szedheted fel ha 16 év körül vagy te is. Vagy sok pénzed van, 17 feletti csajt már ritkán látok olyan jó fiatalosnak. De sajnos a mai lányok 95%-a negatív. Azt hiszik bármit megtehetnek, de mi meg szinte semmit nem csinálhatunk. Én személy szerint utálom őket. Komolyan mondom az általános iskolások a 6-8 osztályosok még normálisabbak. De azok már nagyon gyerekesek.

18/F

2020. okt. 26. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezt így nem tudom behatárolni 😅 Ha meglátok egy lányt, akkor tudom megmondani, hogy nekem szép vagy sem. Minden típusból van szép, mert egyszerűen úgy passzol a szeme az orrához stb. Baromi nehéz ezt elmagyarázni, de remélem érthető
2020. okt. 26. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Nekem mindegy, csak ne úgy nézzen ki mint egy műanyag barbibaba.
2020. okt. 26. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem8. A kisugárzása és a személyisége fontos, nem az arca.
2020. okt. 26. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem mindegy, a lényeg hogy szeressen mosolyogni, mert én vicces fiú vagyok ám...
2020. okt. 26. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha ugyanúgy nézek ki a 8. osztályos tablómon, mint most a 12.esen, akkor most vagy fiatalnak nézek ki vagy 8.ban néztem ki túl öregnek? Amúgy ez a kinek az arca fiatal rendesen függ a sminkelési szokásoktól is, tudok olyan sminket csinálni amivel bőven többnek nézek ki, mint amennyi. Illetve a sok smink is “öregíti” a bőrt...
2020. okt. 26. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik, teljesen mindegy.
2020. okt. 27. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!