Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normalis ha osszeveszunk a baratom sosem enged haza mikor haza akarok menni?
Figyelt kérdés
2 eve egyutt vagyunk kb azota a naluk is lakok. De mikor osszeveszunk van hogy haza akarok menni es nem enged ki az ajton:/? Ez normalis?2021. jan. 3. 18:00
1/16 anonim válasza:
Persze, hogy az, én még kulcsra is zárnám azt az ajtót.
2/16 A kérdező kommentje:
De miert is? (Amugy o is beszokta zarni)
2021. jan. 3. 18:07
3/16 anonim válasza:
Talán mert véget akar vetni a veszekedésnek és nem akarja, hogy dühösen távozz?! Amúgy te vagy vele, ráadásul 2 éve... Ezek szerint nem működik a kommunikációtok, ha idegenektől vársz választ a barátod viselkedésének megmagyarázására, ahelyett, hogy őt kérdeznéd erről.
4/16 anonim válasza:
Nyílván nem komolyan mondtam, ez cseppet sem normális, de ezt magadtól is tudnod kéne.
5/16 A kérdező kommentje:
Es akkor mit lehetne tenni?
2021. jan. 3. 18:15
6/16 anonim válasza:
Nem, ez konkrétan bűncselekmény.
Ha van egy kis eszed, menekülsz ettől az idiótától.
7/16 A kérdező kommentje:
Te amugy meg tok rendes meg normalis csak kb igy h nem enged haza ugy viselkedik mint egy kisfiu mert fel h elhagyom
2021. jan. 3. 18:29
8/16 A kérdező kommentje:
Ja es el veszi a telefonom h senkit ne tudjak hivni h jojjon ertem
2021. jan. 3. 18:30
9/16 anonim válasza:
Kérdező, írtam már. Kommunikáció! Ha az nem működik, a kapcsolat sem fog.
10/16 anonim válasza:
ez nettó erőszak, személyi szabadságjog korlátozása. Megoldás? Hazamész, és letiltod, kiteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!