Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek baj ha én akarok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha én akarok fizetni mindig mindent?

Figyelt kérdés

Általában ha szép lányokkal vagyok szeretek mindent én fizetni és nem azért, hogy bevágódjak hanem mert úgy érzem megérdemlik már csak azért is mert gyönyörűek.

Tehát titeket zavarna ha mindig a barátotok akarna mindent fizetni? A kaját a mozit vagy bármit?

Vagy ha csak sima barátok vagytok nem is jártok akkor is mindig ő fizetne?

2020. ápr. 22. 12:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Én nem szeretem ha mindig mindent a barátom fizet. Nyilván jól esik ha meghív, és kedves gesztus, de nem akarom kihasználni.
2020. ápr. 22. 12:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy kihasznál hanem csak egyszerűen ő akar mert jólesik neki tehát lényegében mindenkinek jó. De mégis valaki számára fura lehet. :D
2020. ápr. 22. 12:24
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Egyenes út oda hogy kihasználjanak a leghülyébb lányok is, sokkal jobban figyelj arra hogy kihez hogy állsz. Kedveskedni lehet anélkül is hogy minden sz*rt te fizetnél, sőt, azt nem pénzben mérik.
2020. ápr. 22. 12:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szerettem ha a párom fizetett. Tudom, hogy szívből adta és csak kedveskedésnek szánta, de én éreztem kihasználásnak. Mindig úgy csináltuk, hogy moziban jegyet pl. ő fizette kaját pedig én.. Szóval mindig megosztottuk. Ha pedig csak baráttal vagyok akkor mindenki fizeti a sajátját. Max ilyen “kisebb” dolgokat fizetünk pl.: üdítő vagy ilyesmi...
2020. ápr. 22. 12:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 De ő nem csak annak fizet akivel együtt van (ez is már gond lenne), hanem minden "szép lánynak", csak azért mert léteznek. Azt gondolja ezzel meg kell ajándékoznia őket.
2020. ápr. 22. 12:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, de azért vigyáznék az olyan lányokkal akik szó nélkül eltűrik (vagy ne adj Isten elvárják) hogy mindent Te fizess. Amúgy nyilván szerintem is az a természetes hogy a fiú fizet mindent, viszont egy normálisabb lány megpróbál beszállni a költségekbe (még ha az is a vége, hogy nem hagyom neki).
2020. ápr. 22. 12:42
 7/15 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez alap,hogy mindent a pasi fizet🤭😁
2020. ápr. 22. 12:47
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Lényegében megveszed őket.
2020. ápr. 22. 12:54
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi! Mindenkinek ment a zöld kéz!

De még szívesen várok válaszokat. :)

2020. ápr. 22. 13:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon kedves gesztus.

Vannak férfiak, akik kifejezetten élvezik, ha mindenfélét fizethetnek a nőnek, ajándékokat vehetnek neki. Talán neked is ilyen hajlamod lehet.

2020. ápr. 22. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!