Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek baj ha én akarok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha én akarok fizetni mindig mindent?

Figyelt kérdés

Általában ha szép lányokkal vagyok szeretek mindent én fizetni és nem azért, hogy bevágódjak hanem mert úgy érzem megérdemlik már csak azért is mert gyönyörűek.

Tehát titeket zavarna ha mindig a barátotok akarna mindent fizetni? A kaját a mozit vagy bármit?

Vagy ha csak sima barátok vagytok nem is jártok akkor is mindig ő fizetne?

2020. ápr. 22. 12:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Amikor naaagy feminizmus van, akkor miért alap dolog, hogy a nőt meg KELL hívni mindenre is? Ja és ezt nőként írom...

Kérdező, engem nagyon zavarna. Nekem fontos, hogy mindenben annyit adjak, amennyit kapok is, különben rosszul érzem magam. Vagyis ha egyszer meghívsz, kövi alkalommal én fizetnék, de még jobb lenne, ha meg lehetne osztani a költségeket, pl a fenti mozis példához hasonlóan.

Egyébként amitől viszont teljesen kiborulnék, az az, ha a fentit elmondanád. Mégis miért érdemelnék pusztán a külsőm miatt többet? Az ápoltság, igényesség természetes dolog, a többi pedig genetika, amiért nekem nem kellett tennem semmit azon kívül, hogy jó helyre születek. Nem szabad ennyire pincsikutyaként viselkedni, ez nem férfias. És valóban könnyű lesz kihasználni.

2020. ápr. 22. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Igen baj. Az ilyen srácokat használják papucsnak.

Volt egy lány aki annó elég sokat kereste a társaságom. Egyszer lehívott hogy akkor randizzunk. Jó,oké. Miért ne?

Egész nap együtt lógtunk persze kaját fizettem aztán késő délután kitalálta hogy menjünk be a plázába mert neki kell néhány új ruha. Szóval összeszedi a ruhákat, állunk a kasszánál, kasszás mondja "48700Ft-ot kérek szépen".

Néz rám a csaj, én meg kérdően nézek rá vissza. Kb 10 másodperc adásszünet

Ilyet szól:

-te elég jól keresel tudtommal

-nagyon örültem! Szia

És otthagytam a számlával együtt.

2020. ápr. 22. 14:36
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Én úgy szeretem ha egyenlőek vagyunk mindenben, így a fizetésben is. Nyilván ha ő sokkal-sokkal jobban áll, annyira hogy mondjuk 10 ezer forintot meg se érez, akkor hagynám jobban "érvényesülni", de akkor sem engedném hogy mindent fizessen.
2020. ápr. 22. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ha elmegyek a barátommal vacsorázni mert meg hívott örülök neki és ha egyszer-egyszer fizet az oké de ne rendszeresen mert nem akarom ki használni.
2020. ápr. 24. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ilyen kapcsolotam,ahol a srác nem hagyta hogy fizessek.A srácnak nagy édes szája volt,így rászoktam,hogy csinálok neki sütit heti szinten.Szerintem ez se kihasználás volt,mivel mindig megkérdeztem hogy fizessem-e.Az viszont fura lenne,ha egyik srác barátom akarna fizetni,mivel csak barátok vagyunk.
2020. ápr. 25. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!