Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később derült ki, hogy más is volt neki, mit csináljak?
Most tört ki belőle a bűntudat, hogy egy rövid ideig csalt. Nem volt benne szexuális élet, csak beszélgetés meg képküldözgetés. Nem laktak közel, mi is távkapcsolatban vagyunk 4 éve. Most vallotta be, hogy ez már megszűnt és hogy soha többé nem tenne velem ilyet. Időt kértem.
Mi lenne a leghelyesebb lépés?
Első!
Igen, nem mondasz hülyeséget. Csak sajnos szeretem, együtt képzeltük (legalábbis én) a jövőt. Meg én úgy éreztem, hogy ez tényleg működik, hiszen lassan 5 éve így vagyunk. Találkozást mindig megoldottuk.
Kettes!
Ha neked a párod lesmárol valakit, akkor neked az nem baj? :D
Négyes!
Igen, biztosan így lennék! :) Teljesen igazad van. Legjobb lesz, ha elengedem ezt az egészet.
Ötös!
Dehogy csesztem el! Attól még, hogy nekem ő volt, sok örömöm és sikerem volt rajta kívül! :)
Ebben mi a megcsalás? Vagy akkor lesmárolta? Az előbb még csak képküldözgetésről volt szó. Milyen kép? Dicpic? :D
De amúgy a távkapcsolatnak, pláne évekig semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!