Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Később derült ki, hogy más is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Később derült ki, hogy más is volt neki, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most tört ki belőle a bűntudat, hogy egy rövid ideig csalt. Nem volt benne szexuális élet, csak beszélgetés meg képküldözgetés. Nem laktak közel, mi is távkapcsolatban vagyunk 4 éve. Most vallotta be, hogy ez már megszűnt és hogy soha többé nem tenne velem ilyet. Időt kértem.

Mi lenne a leghelyesebb lépés?

2021. jan. 3. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
A leghelyesebb lépés elfelejteteni az ilyen távkapcsolatos baromságokat és keresni egy olyat akivel megvan a normális kontakt és normális kapcsolat.
2021. jan. 3. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem volt szex, nincs megcsalás sem.
2021. jan. 3. 11:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Első!

Igen, nem mondasz hülyeséget. Csak sajnos szeretem, együtt képzeltük (legalábbis én) a jövőt. Meg én úgy éreztem, hogy ez tényleg működik, hiszen lassan 5 éve így vagyunk. Találkozást mindig megoldottuk.

Kettes!

Ha neked a párod lesmárol valakit, akkor neked az nem baj? :D

2021. jan. 3. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Hát... Ezt neked kell tudond... De én öszintén szólva nem tudnék már bízni benne, úgyhogy biztisan szakítanék. Egyfolytában azon aggódnék mikor csal meg újra.
2021. jan. 3. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
3%
Elcsesztél 5 évet az életedből. Csak szólok...
2021. jan. 3. 11:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Négyes!

Igen, biztosan így lennék! :) Teljesen igazad van. Legjobb lesz, ha elengedem ezt az egészet.

Ötös!

Dehogy csesztem el! Attól még, hogy nekem ő volt, sok örömöm és sikerem volt rajta kívül! :)

2021. jan. 3. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
27%

Ebben mi a megcsalás? Vagy akkor lesmárolta? Az előbb még csak képküldözgetésről volt szó. Milyen kép? Dicpic? :D

De amúgy a távkapcsolatnak, pláne évekig semmi értelme.

2021. jan. 3. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Van értelme a távkapcsolatnak, de csak akkor, ha legalább kéthetente tudtok találkozni pár napig. Szerintem ha "csak" ennyi, akkor még adnék neki második esélyt, de nem bíznék meg benne annyira. Mondjuk attól is függ, mennyire komoly a kapcsolat, mennyit beszéltek.
2021. jan. 3. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
És milyen képeket küldözgetett? Mert ha annyi az egész, hogy beszélgetett egy másik lánnyal, és küldött neki normális képeket azt azért nem neveztném megcsalásnak, és ha már ettől is bűntudata volt, akkor nem valószínű, hogy bármi durvábbtól félned kell a jövőben. Ha intim képeket küldözgetett, azt meg nehéz szépíteni, úgy nem hiszem, hogy van értelme második esélyt adni.
2021. jan. 3. 13:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Intim képekről van szó.:)
2021. jan. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!