Ėn szerelmes vagyok az unokatesómba és ma derült ki hogy ő is belém de azt mondta hogy nagyon szeret és adott egy csókot ės azt mondta hogy nekünk ez egy tiltott kapcsolat mert 1 fokú rokonok vagyunk bejelentete hogy elutazik mit csináljak?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 21:11
1/13 anonim válasza:
Semmit ne csinálj, hagyd elutazni, és foglald el magad mással. A szerelem majd elmúlik idővel, okosabban teszitek, ha nem találkoztok most egy ideig.
2/13 anonim válasza:
Több milliárd pasi van a földön, neked meg az unokatesód kell? Keress magadnak mást, ebből úgysem lesz semmi. Gondolj bele mit éreznének a szüleitek ha megtudnák.
4/13 anonim válasza:
Brrrr! Jobb is h elment, gondolj masra, surgosen verd ki ezt a fejedbol, mert eleg gusztustalan dolog!
5/13 anonim válasza:
Láttam mar ilyet... "értelmes" gyerekük is született.... 28 évesen egy 5 eves agyiszintjén van...
7/13 anonim válasza:
Normális kérdésekre alig érkezik válasz, az ilyen kamu kérdésekre meg dől, lol.
8/13 anonim válasza:
Ez a kérdés 100% hogy kamu.
1.Biztos valami 10 éves barom kiírta ezt ökörségből.
2.Nincs értelme a kérdésnek...
9/13 anonim válasza:
Szerintem addig nincs baj, míg nem találjátok, hogy gyereket is akartok... Erre a világra nem hiányzik valami újabb szefós kölyök. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!