Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért akar mindenki toxic...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki toxic kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Értem hogy párdolog tetszik mert fiatalok de aki igazán benne volt egy mérgező kapcsolatba az tudja jól hogy nem cuki. Vélemények erről? Csak mert már tiktoktól kezdve mindenhol ez folyik

2020. dec. 30. 01:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A kis féltékenység meglehet egyébként nem toxikus kapcsolatban is.

Nem értem, hogy mit szeretnének benne, szerintem nem gondolják végig.

2020. dec. 30. 09:21
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
Nem menő külföldi nyelven hívni olyan kifejezést, amire van magyar megfelelője.
2020. dec. 30. 11:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#12 Próbálj meg úgy végigcsinálni egy napot, hogy egy olyan szót sem használsz, ami nem magyar eredetű, de van magyar megfelelője, ha sikerül megemelem a kócsagtollas fövegemet előtted.

Egyébként sosem értettem, hogy ez a toxic kapcsolat mit takar, de ha ez a féltékenykedős "cuki" viselkedés az, akkor azért akarják sokan, mert még nem voltak kapcsolatban, és szeretnék, ha valaki ennyire igényelné végre a figyelmüket, de jól megbánnák, ha egyszer átélnék :D

2020. dec. 30. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam h magyar eredetű legyen, hanem magyar! Nem ugyanaz a kettő!
2020. dec. 30. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:

A toxic kapcsolat lényegében bármi lehet, ami valamilyen szinten mérgez. Ilyen például a túlzott féltékenység, mikor már konkrétan eltilt a párod bizonyos ember(ek)től.

2020. dec. 30. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem cool mikor boomerek kiakadnak a nem magyar szavakon tök lame :// lol nem itt kell patriotic magyarnak lenni bro
2020. dec. 31. 09:15
 17/18 anonim ***** válasza:
34%
LOL hát hol akadjunk ki nem hungarian worlds-ökön te nagyon okos bölcs idegen?
2020. dec. 31. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Vannak általad meghatározott helyek, ahol erre ki lehet akadni? Kérlek küldd át a térképet, hogy ezek merre találhatók. Gondolom nem Tirpákiában.
2020. dec. 31. 13:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!