Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megengednétek a 16 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
A fiú 18 éves. A lány hetente átmegy a fiúhoz. Jobban szeretnek a fiúnál lenni. Szexelnek és védekeznek. Egyikük se bulizós. 4 hónapja vannak együtt, szeretik egymást és nincsenek rossz hatással egymásra.

2020. dec. 29. 02:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem mondjuk az is mutatja a szintet, hogy Zsebibabát hozod fel példának. Én pl a gyakorin hallottam róla kizárólag.

Ez a pasi nem az utolsó lesz, hidd el. Aztán lehet nyávogni, hogy nem vagyok r.bi, csak 15 évesen feküdtem le valakivel aki átvert, meg 16 évesen majdnem fél évig tartott a nagy szerelem, aztán jött még pár egyéjszakás stb stb.

17 évesen engedném amúgy a lányomat. Már majdnem felnőtt akkor. Sokat számít az az 1 év.

2020. dec. 29. 21:33
 52/61 anonim ***** válasza:
37%
Pedig zsebibaba egy zseniális jelenség xd
2020. dec. 29. 21:37
 53/61 A kérdező kommentje:

Nem is ismersz, és, ha nem tart ki sokáig se hinném, hogy odaadom adom magam néhány embernek 1 alkalomra. Annyit érek, hogy nem csak egy egyszerhasználatos nemi betegség vagyok. Ez a kérdés átment abba, hogy r.banc vagyok... Jól esik tényleg... Arra a csajra meg irigy vagyok, neki lehet mindent.

Egyforma a testem egy 17 éves lány testével.

2020. dec. 29. 21:42
 54/61 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagy r.banc kérdező, minden normális 16 éves él már nemi életet. Csak itt megy név nélkül az ostorozás olyan emberektől, akik ettől jobban alszanak, hogy más embereket osztanak ki az élet nagy dolgairól mert a saját életük egy hulladék. Itt ezen az oldalon mindenki annyira tudja a tutit. Nem kell velük foglalkozni.
2020. dec. 29. 21:45
 55/61 anonim ***** válasza:
79%

51 gratulálok xd neked xd látod a jövőt mi ? Xd istenem baszus! Nem is ez a kérdésnek a lényege hogy kivel feküdtle meg kivel nem meg hányla igen hánnyal nem xd zsebibaba meg arra volt bélda hogy rohadtul nem olyan xd csak neked ez nem jutott el a kis koponyádba xd az az egy év mond el nekem mi fasz számit xdd ugy öszintén ! És mivan akkor ha mégis az utolsó lesz xd vagy ha nem ugy beszélsz mint ha nem kéne meg élni egy egy csalódást xd a másik xd ember minek eszel ha ugyis kiszarod xd ha van egy kapcsolatot és szereted akkor ugyis probálod el vinni ! És nem azt látni hogy ahh 16 éves vagyok ug,se tartki örökre xd és mivan ha még is ! Most lehet jönni azzal hogy de ha nem xd minden le ott van az a lehet xd ez nem te rajtad mulik xd

16 évesen nem tapasztalhat szexet egy lány ? Xd most komolyan hol élünk xd itt egy kettő lány minden buliba más f@szt fog a kezébe valami ocsmány wcbe xd az aztán normális xd akkor miért baj az ha egy 16 éves normális körülmények között szexel ? Xd

Hihetetlennek vagytok amúgy! És nézzetek körül ! Majd kíváncsi leszek lanyod vagy a fiad vagy valami korcsod hogy fog reagálni erre ! Nem fogod tudni nekik megtiltani higy ne legyen szex !

A masik xd nem hiszem el hogy ennyi ember nem.volt kivancsi vagy nem tapasztalta 16 évese. A szexet ! Képmutatás az nagyon meg a magyaroknál ugylátom

Nem gáz ha 16 évesen valakivel már volt !

ÉS NEM EZ VOLT A KÉRDÉS LÉNYEGE!

A RiB ANC MEG NEM AZ AKI KAPCSOLATBAN SZEXEL XD Mert akkor minden anyuka ri banc vagy mi az isten xd

2020. dec. 29. 21:56
 56/61 anonim ***** válasza:
78%
A masik dolog emberek hol van leirva hogy a 16 éves lány nem szexelhet ? XD xdd benne van a szabályokba xd ha bele egyezik akkor lehet xd nem is értem xd
2020. dec. 29. 22:08
 57/61 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy szerintem nem korai 16 évesen szexelni. De ő 15 évesen kezdte és hiába mondjátok hogy már 13-14 évesen is csinálják.. Elég gáz.

Azt is nyilván tudom, hogy ha összejössz valakivel, nem a szakításon gondolkodsz. Voltam 16 éves, volt 2 pár hónapos "kapcsolatom" akkor, mindkettőre azt hittem, hogy együtt öregszünk majd meg. (Azért a zárójel, mert régimódi vagyok és nem feküdtünk le, a kapcsolat arról szólt, hogy együtt nézünk filmet meg csókolózunk.)

Amúgy ha ti szülők vagytok, akkor engedjétek nyugodtan a gyereketeknek. Számotokra oké 13 évesen szexelni, akkor nyilván nem nagy dolog, ha egymásnál is alszanak.

Vagy ti is 15 évesek vagytok és olyan érettnek gondoljátok magatokat, hogy ti már csak jobban tudjátok hogy mi a jó egy gyereknek.

Üdv, egy 26 éves néni.

2020. dec. 30. 08:14
 58/61 anonim ***** válasza:
23%

🙂🙂🙂 57🙂🙂 én nemmtudom honnan veszed hogy 15 évesek vagyunk ? Xdd a 13 éves gyerekes példát azt se tudom xd azt honnan vetted ? Xdd senki nem beszél olyant hogy azt mi meg engednék xd

Megint a semmit mondod de azt kurvára 16 évesen nincs vele gáz de 15-el ig xdd mond el nekem mennyit számit ? Egy ilyen korba lévő lánynak hogy mondod el hogy már pedig nincs szex ?

Amit a szülő tehet bele nyugszik ! És szépen segíti védekezni a gyereket! 🙂

A tizen 13-14 évesek meg példa volt hogy ő nem olyan nem bulizgazt ! Nem jár sehova nagyom csak hozzám ! Nem tudom ezen is már mit lehet félreérteni 😅

A másik! Most ha mind a kettő fél azon gondolkodik hogy szakítás ! Az milyen kapcsolat ?

Felesleges! Ha el jön az a pillanat akkor van oka ha nem akkor nem !

Nem lehet meg élni egy kapcsolatot ugy hogy ne legyen sokáig tartó ? 🙂 Csak mert 16 és 18 évesek vagyunk ? 🙂 Miért ne lehetne !

Egy olyan kérdés volt higy : "Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?"

Ti meg szét kapjátok hogy ez meg ez miatt rib @nc ?

Hozzá teszem szerintem normálisabb világ látása van neki mint nektek !

NEM EZ VOLT A KÉRDÉS LÉNYEGE! RI B@NC VAGY NEM!

Szexel meg nincs gond amig normálisan védekezéssel csinálod!

A másik Igen ez volt 15 éves volt ! De szegény lány hogy csinálja vissza ! Most köpködés az megy meg a névtelen riban cozás ! Abba lehetne már hagyni ! Mert fogadni merek aki ezt csinálja az a gépelőtt ülő 40+ dagadt csávó !

57 🙂 te meg azt se tudod mit beszélsz xdd honann veszed hogy szülők vagyunk? 😅 A másik xd

Hol a 3.14-be olvastad hogy szerintünk normális az ha egy 13 évesnek megengedik 🤣🤣🙂

Szerintem abba lehetne hagyni a köpködést mert qrva sz@r érzés !

2020. dec. 30. 10:06
 59/61 anonim ***** válasza:
83%

Ja hogy te vagy a pasija. Akkor gyakorold az értő olvasást.

Olvass vissza, sokan írják, hogy manapság 13-14 évesen is szexelnek a gyerekek. Erre írtam hogy nekem ez nem oké.

Ne gondolkozzatok a szakításon, ezt is leírtam.

A kérdésre is válaszoltam, nem engedném meg a 16 éves lányomnak.

Ez egy anonim oldal. Ha csak annyit várt volna, hogy írjunk egy igent vagy nemet, kifejtés nélkül, akkor csatolt volna szavazást és nem törődne a kommentekkel, hogy ki miért engedné meg nem engedné.

Ez a hogy csinálja vissza.. Sehogy. Ezért kell előre gondolkodni és ezért nem felnőtt egy 15 éves lány, mert könnyű átverni. Sajnálom ami történt amúgy.

2020. dec. 30. 10:18
 60/61 anonim ***** válasza:
72%
Te nyomorultak neg engedték! És nem basztunk este ! Söt nem js nagy durranás ! Mit beszéltek mocskok
2021. jan. 3. 01:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!