Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?
Figyelt kérdés
A fiú 18 éves. A lány hetente átmegy a fiúhoz. Jobban szeretnek a fiúnál lenni. Szexelnek és védekeznek. Egyikük se bulizós. 4 hónapja vannak együtt, szeretik egymást és nincsenek rossz hatással egymásra.2020. dec. 29. 02:00
11/61 anonim válasza:
Ebben a korban már 4 hónap kapcsolat alatt már rendszeresen van szex? Az kemény...
12/61 anonim válasza:
Nem engedném.
Tiniként tudom milyen,olyan erösek a hormonok hogy elmegy az ész kb én a legyet reptében anno.....
13/61 anonim válasza:
#10 akkor ezek szerint párom is riban$, mert 14 évesen lefeküdt velem és nem is én voltam neki az első 🤔 érdekes módon azóta is együtt vagyunk 🤷♂️ 28 éve
14/61 anonim válasza:
Istenem mennyi okoskodó, élettelen, sanyarú ember van itt ezen az oldalon... 30 éves vagyok, 14 évesen szexeltem először az akkor szintén 14 éves barátnőmmel. Ma 2 gyerekes családanya aki középvezető egy multinál... Vannak akik komolyan azt hiszik, hogy majd az dönti el milyen ember lesz valaki, hogy hány évesen szexelt először valakivel? :D Ti betegek vagytok. Egy 16 éves kamasz már szexelt. Hűha, ezt tudná meg a New York Times, olyan cikk kerekedne belőle, hogy Trump még 1 kis hasábot se kapna az újságokban. A nagy ellenzők azok, akik soha nem kellettek a kutyának se és itt élik ki a frusztrációjukat.
15/61 anonim válasza:
14.-nek.
Mit csodálkozol ezen?
40 vagyok, férfi. Ahányszor leírom, hogy szoktam dugni gimis lányokat, egyből jön, hogy troll vagyok és/vagy pedofil.
Sokan nem fogják fel, hogy a mai lányok 13-14 éves kortól dugnak. Sajnos sokan színesekkel is, így értéktelenné válnak.
16/61 anonim válasza:
Persze, hogy engedném. Eleve jogilag már nem is nagyon akadályozhatod meg, hiszen fiatalkorú.
17/61 anonim válasza:
15 ös
Megszabnád hogy milyen szinüvel?
De az oké hogy 40 évessel?
Hidd el aki egy 40 évessel ott nincsenek gátlások meg határok xdddd
18/61 anonim válasza:
16.-nak.
14.-től mehet a dugás, de nem vagyok köteles sehová elengedni, amíg nincs 18.
(Ráadásul a barátja térde sem keményebb, mint az ESP vipera.)
19/61 anonim válasza:
18: Pár éve módosultak a jogszabályok, és 16 éves kortól akár már el is költözhet, ha úgy tartja kedve, ugyanis a szülő addig felel a gyerekért, amíg az tanköteles. Általánosságban 16 éves koráig tanköteles már mindenki, szóval ilyen téren elavult az engedés, ha elmegy magától a lány és felhívja az anyuka a rendőrséget, akkor a rendőrség nem fog semmit sem tenni, mert megtehette a lány, hogy szabadon mozogjon.
20/61 anonim válasza:
18-as, kemény vagy mint az ágy széle. Ha nem elleneznéd ennyire egy 16 éves szexuális életét, azt gondolnám, hogy etnikum vagy, ők szoktak rögtön fizikai megoldást találni a szerintük problémás esetre. Csak aztán vigyázz, nehogy a barátja egyszer majd szájoncsapkodjon, amikor a viperád éppen nem lesz a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!