Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megengednétek a 16 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
A fiú 18 éves. A lány hetente átmegy a fiúhoz. Jobban szeretnek a fiúnál lenni. Szexelnek és védekeznek. Egyikük se bulizós. 4 hónapja vannak együtt, szeretik egymást és nincsenek rossz hatással egymásra.

2020. dec. 29. 02:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
12%
De, megy, 39. 14 évesen két sráccal dugni ecte r1b4ncság. De akkor írom úgy, hogy 13 évesen lefeküdni az akkori barátoddal r1b4ncság. Remélem így megérted, ennyire talán nem vagy r3t4rd.
2020. dec. 29. 15:21
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
41, én bírom, meg a barátnőm is. :)
2020. dec. 29. 15:21
 43/61 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, elég szomorú, hogy 15 évesen már levarrtak.
2020. dec. 29. 15:22
 44/61 A kérdező kommentje:
Szomorú igen... Nem tudom visszacsinálni... De az sem dicsőség, ha valaki 18 éves kora előtt nem szexelt. Elvileg nemileg érett vagyok, agyilag meg van annyi eszem, hogy nem mindegy f.szkalappal, aki szembe jön velem az utcán... Bocsánat, hogy szeretem csinálni a jelenlegi barátommal. Én már ezért egy sz.rházi vagyok meg r.banc, de ott a kis Zsebibabácska aki 15 évesen a seggét meg a mellét teszi ki, erre büszke, hogy így keresi a pénzt hülye szponzikból. Köszönöm, k.rva jól esik... Lehet ez volt a legnagyobb hülyeség az életemben, hogy összejöttem 2019-ben azzal az idiótával. Naiv voltam, de tanultam belőle. Tényleg, bocsánat a tettemért, biztos megkeserítem ezzel valakinek a lelkét. Sose járkáltam el sehova, egy k.baszott buliba nem mentem soha, mert nem vágyom arra, hogy ott majd velem csináljon valamit egy bedrogozott id.óta. Jó sok r.banc van akkor, ha valaki 18 éves kora előtt elveszti, kb. minden harmadik fiatal lány, akit meglátsz az utcán. A 18 is egy életkor. Hidd el, hogy én találkoztam sok olyan emberrel interneten, akik védekezni se tudnak, szerintük ez már valami, ez siker, azzal már nincsenek tisztában, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni. 40 év körüli pali szerint ez hülyeség. Ha ez megnyugtat, nekem barátaim sincsenek, itthon ülök és csak a kedvesemhez járok, ezért r.banc vagyok? Mert akkor rossz embernek adtam oda magam? Köszönöm, ez a legnagyobb hibám ezek szerint...
2020. dec. 29. 16:13
 45/61 anonim ***** válasza:
96%
Édes ji isten xdd megint kezdik xddd
2020. dec. 29. 16:13
 46/61 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, az még szomorúbb, hogy itt éled ki a frusztrációdat. Persze megértem, hogy az olyanoknak mint te nem juthat nő, de attól még ne ócsárold azt akinek sikeres párkapcsolata van ;)
2020. dec. 29. 16:14
 47/61 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi 46-os nem figyeltem azt hittem nekem irtad xd mert utanna volt sorry
2020. dec. 29. 16:27
 48/61 anonim ***** válasza:
68%
43-asnak szántam, semmi gond 48-ás😊
2020. dec. 29. 16:30
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
De, jut. 42 is én vagyok, 41 is. :)
2020. dec. 29. 17:15
 50/61 anonim ***** válasza:
15%
16 évesen kufircolni ? Nem korai mèg? Kicsi lány jól elsiette a dolgot.Már elnézést mindenkitől de milyen szülő az ilyen?.ezek szerint az anyja se lehetett különb.az èn anyukám/apukám úgy meg vert volna hogy beszartam volna.Kiss fejlődnek a kukac mar ott jar ahol mèg nem kellene.
2020. dec. 29. 20:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!