Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el ?
Lehet én vagyok a hüle szőke,de itt gyakorin teljesen elítélik az olyanokat aki pl egy 19 éves srác egy 15 éves lánnyal szeretne lenni,de az teljesen oké ha egy 19 éves együtt van egy 27 évessel?
Az előzőnél van 4 év
Másiknál dupla annyi tehát 8
Másik példa: hány olyan szülő van akik között 10-15 év van ? Az nem számít?
Tudom én nem értem a logikát,de a számok nem hazudnak
Azért, mert az előbbi példában a fiatal fél még gyerek, az utóbbiban meg már felnőtt. Nincs annyi visszaélési és mentális sérülési lehetőség, nem alakul ki alá-fölérendeltségi viszony annyira könnyen, nem tudja a fiatalabb tapasztalatlanságát kihasználni.
Ha egy 12 évessel akar randizni egy 27 éves, akkor is 15 év van, és akkor is, ha egy 30 évessel a 45-ös. Mégis az előbbi "valamiért" bűncselekmény...
Én személy szerint a 15-19-et nem ítélem el, de azért nem csak az számít, hogy mennyi év van köztük, hanem, hogy mennyi idős a fiatalabb.
Egy 11-15-ösnél már azért te is érzed a problémát, nem kérdező?
Oké a 15 éves kiskorú és az mit számít hány olyan lány van aki már 12 évesen nem szende szűz a mai, világban tisztelet a k
Kivételnek
Ezért nem értem akkor mi baj a 15-19 kombinációval
Nem a testi érettséggel van a baj, hanem a mentális, érzelmi értettséggel! Hiába vérzik, és hiába tud kefélni, még nincs olyan szinten pszichésen, hogy ne tudják érzelmileg manipulálni, tudtán kívül olyanra kényszeríteni a "szerelem" nevében, amit nem akarna valójában.
Ha egy 14-15 évesnek azt mondja az idősebb pasi, hogy ha szereti, akkor engedi, hogy 5 haverja végigmenjen rajta, akkor nagyobb eséllyel hiszi el, hogy ez tényleg alap egy kapcsolatban, ennyit tényleg meg kell tennie, mint egy azonos korú. Nem veszi észre úgy, ha a másik csak arra hajt, hogy testileg kihasználja. Az idősebbek pedig pontosan tudják ezt, azért is akarnak a huszon-és harmincévesek is 16-17 éves tinilányokra vadászni ezen az oldalon is; mert megtehetnek velük bármit, elvárásaik meg nem igazán vannak viszonyítási alap híján. Ez az általános.
Miről beszélgetnek ezek ketten? Mert az nem hónapokig tartó téma, hogy "jaj, de szeretlek".
Gondolom, te vagy a 15 éves lány. Neked milyen érzés egy 11 éves fiúval beszélgetni? Komolyan tudod venni őt, el tudod képzelni, hogy beleszeress? Mert úgy kb. ugyanezt érezheti a 19 éves fiú, amikor veled beszél.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ez a kérdés ihlette az enyémet
Párom és köztem 6 év van
Amikor párom kezdte az egyetemet általános iskolás 6 osztályos voltam 12 évesen
Ezért nem tartom durvának a 15-19 éves kombinácit
Mert egy 15 éves kislánynak negyede annyi tapasztalata van, mint egy 19 évesnek. És nem (csak) szexre gondolok, hanem kb mindenre.
Míg az utóbbi 2 (feltehetőleg) mindenhogy felnőtt ember közös döntése. Vagyis mindkét ember tudja a határait, tapasztalt, építik egymást, kevésbé kötöttek (anya nem enged el, szüleim nem engedik) stb.
Arról nem is beszélve, hogy a kislánynak eltelik 2-3 év és a személyisége teljesen más lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!