Miért ítélik el azokat a nőket akik 1 kg sminket raknak magukra?
Mindenki kb elítéli őket, milyen rbancos stb.
Miért nem gondolják végig az emberek, hogy miért csinálják ezt? Hiszen nyilván önbizalomhiányból sminkeli magát agyonra, hogy megfeleljen az embereknek.
Lassan ott tartunk, hogy ha nem sminkelsz ronda vagy, ha meg sminkelsz ribi.
Én nem szoktam magamat sminkelni (tini vagyok még), de nyilvánvaló, hogy a nők akik 1kg vakolatot tesznek az arcukra azért teszik, hogy mások szépnek lássák őket.
Szerintem azért, mert egyrészt a sok smink ronda, olyan mintha gumiból lenne a feje, másrészt meg lejön, hogy produkálni akarja magát.
Szerintem ebben is meg kell találni az egyensúlyt, kell egy kis smink, de elég csak finoman, hogy a természetesség megmaradjon.
Én, soha nem teszek megjegyzést, nem ítélkezek.
Viszont annyit megtanultam, agyon sminkelt nőt, nagy ívbe kerülöm. Kettő ilyen nőhöz volt szerencsém, mikor lekerült a smink, azt sem tudtam, hogyan meneküljek.
Én suliba csak alapozót használok vékonyan.
Amúgy, mert nem merik önmagukat adni, inkább beleolvadnak a tömegbe. Sokan mert ez a trendi, a menő. Egy pici teljesen rendben van, de az agyon vakolt nem csak nem szép, kifejezetten taszító. Mellesleg viselni sem lehet valami kellemes..
Ez olyan mint a plasztika. Az is tud durva lenni ami ciki, de van amit muszáj esetben csináltatnak, az totál okés.
13/L
Ez az. Csúnyának látják magukat, esetleg mondták is nekik. Ezért elfedik a valóságot, mert úgy hiszik úgy tetszenek az embereknek, vagy esetleg konkrétan az ellenkező nemnek. Mivel önbizalomhiányosak úgy gobdolják a saját külsejük nem lenne elég jó a másik nemnek.
Ahogy látom az emberek többsége meg elhordja őket mindennek, hogy milyen r.bancosak, mert sminkelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!