Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mennyire ítélik...

Sterre kérdése:

Szerintetek mennyire ítélik meg az embereket más emberek az autója alapján?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra higy valaki az öltözködése alapján is ítél embert. Autó alapján szerintetek?

2019. jún. 27. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem semennyire, ezt csak idióták állítják.
2019. jún. 27. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a márkát vagy árát figyelem.

Egy kívül lezúzott, rozsdás, belül kupis és koszos autó azért sokat elárul a gazdájáról.

2019. jún. 27. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
semennyire. Nem értem azokat az embereket akik görcsösen akarnak drága autót venni, persze hitelből.
2019. jún. 27. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
A BMW-sek 90%-ban bunkok! :D Amugy semennyire Sem szabad megitelni senkit semmilyen külsöseg alapjan!
2019. jún. 27. 11:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdem mert többször láttam már hogy egy ember egy fiút akár lenezett mert mindenféle drága autó helyett Punto-ban ült. És rögtön jött hogy nem jól dolgozik vagy nem keres eleget hogy egy családot fenntartson!
2019. jún. 27. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Ez azert is butasag, mert a latszat ellenere a legtöbb "menö" csavonak hitelböl van kocsija. A puntos meg nagy valoszinüseggel öneröböl vette azt. Plusz akinek ez dönti el, hogy egy ferfi el tudja-e tartani a csaladjat, az eleg szomoru.
2019. jún. 27. 11:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat
2019. jún. 27. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem 9 millióm csücsül a bankban és 1.0-ás Suzukival járok. Nem érdekel mit gondolnak rólam.
2019. jún. 27. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!