Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy egy 24 éves fiú egy 16 éves lánnyal jár?
Köztünk 10 év van, 16 voltam amikor összejöttünk. Maximálisan egyetértek az 5. válaszolóval. Nekünk sosem volt problémánk a nagy korkülönbségből, inkább csak a környezetünk furcsállta. Pont akkor lett meg a diplomája, amikor ismerkedtünk. Ő a legokosabb ember, akit valaha ismertem, nagyon büszke vagyok rá. A szüleim is ezt gondolják róla. Előttem csak vele egykorú barátnői voltak, illetve volt egy, aki pár évvel még idősebb is volt, mint ő. Én sem értem ezt a 16 éves kislányozást, egy 16 éves már tervezi a jövőjét, hova megy egyetemre, utána mihez fog kezdeni... Vannak komoly gondolatai, és már van véleménye a világról. És ilyen korban már nagyon sokan nemi életet is élnek.
A barátom is járt gimibe, amikor panaszkodtam a suliról, akkor átérezte, ő is mesélt a tanárairól, és amikor azt mondta, felidegesítette valaki a munkahelyén, teljesen megértettem, mert velem is volt ilyen, csak a suliban. És ezen kívül is nagyon jól el tudtunk beszélgetni a hobbijainkról, filmekről, bármiről. Tudtunk együtt sok programot csinálni. Mindig tudtunk egymástól tanácsot kérni, mindig tudtuk támogatni egymást. Évek óta együtt vagyunk, érettségi után hozzá is költöztem.
Ha a 24 éves fiú nem erőszakoskodik veled, nem mindig csak 16 körüli lányokkal ismerkedik, és a szüleid is elfogadják, akkor próbáljátok meg, aztán max nem illetek össze.
Röviden:
Szerintem az 5. és 15.nek nagyon is igaza van
Meg "nem egy az érdeklődési körük", na és hobbi? Az lehet, ott egy pont például, ne hagyjátok ki
Egyetértek az #5, #15 válaszolókkal. Simán csak sokan beszűkültek, és el sem tudják képzelni milyen boldog lehet valaki, ha nem társadalmi berögződések alapján választ párt. Nyilán akkor "nem talál a saját korosztályából". :D Lúzerek.
A párom 10 évvel fiatalabb nálam, huszonéves voltam amikor összejöttünk, akadémiai karrierem volt és társalapító voltam egy cégnél, bejártam már a fél világot, ő pedig akkor volt elsőéves az egyetemen. Azóta is együtt. Voltak előtte hosszú párkapcsolataim velem egykorúakkal is, mielőtt bárki akadékoskodna, és nála fiatalabbakkal is. Nem a kor a lényeg. Egy 16 éves lány néha sokkal jobb, érdekesebb, megértőbb társ mint a sárkányosodó nők, nekem ez a tapasztalatom.
Szerintem cseppet sem sok. Köztünk is a párommal pont ennyi van. Én vagyok a 16 éves. Szerintem lehet ugyan az a z érdekelődési köröm,mint az övé, sőt a miénk egyezik is.
Egyébként ez csak egy szám, ha mellém áll akkor nem tudnád megmondani, hogy meg van köztünk ez a pár év. Szokták mondani, hogy azért keresnek fiatal lábyokat, mert naívak és kihasználhatóak, de szerintem ez is butaság. Nálam soha nem feszegette a témát. Én javasoltam neki, anikor éreztem, hogy készen állok rá.
Mivel én egy kicsit idősebbnek nézek ki, ő meg fiatalabbnak.
Nagyon szeretjük egymást és soha nem gondoltuk volna, hogy sok legyen köztük ez a 8 év.
Lepontozhattok, nem érdekel!
Ez a véleményem...
Ui:. Bocsi a helyesírásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!