Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális,ha a családneve miatt nem jönnék össze egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Van egy lány,akibe azt hiszem szerelmes vagyok,és szerintem ő is belém, viszont a családneve Orsós,és ahogy én ezt jól tudom,roma származású.
A vezetékneve ellenére, egyáltalán nem látszik hogy roma lenne,szőkésbarna haj, barna szem.
Összejöjjek így vele, vagy hagyjam? 16/f
2020. júl. 19. 15:21
1/13 anonim válasza:
Neked biztos a vezetéknevével van bajod, vagy azzal, hogy esetleg roma származású?
2/13 anonim válasza:
Most remelem ez vicc! En is ismerek Oláh, Farkas vezetéknevu embereket meg sem roma. Ha emiatt nem jossz ossze vala akkor nem szereted igazan. Meg ekkora hülyeséget!
3/13 anonim válasza:
Hát ha a vezetékneve megállít a dologban, akkor annyira mégsem vagy "szerelmes"
Gondold át, hogy mennyire fontos neked és ez alapján dönts
4/13 anonim válasza:
A szerelem vak, nem nézi a bőrszínt. Inkább a kulturális különbségek miatt adódhatnak konfliktusok, de ez is áthidalható. Sok boldogságot!
5/13 anonim válasza:
Remélem nem jössz össze vele!!! Nem érdemled meg ha ilyeneken gondolkozol... Mindig találsz majd valamit, ami miatt szégyellheted, mindkettőtök szenvedni fog.
6/13 anonim válasza:
Mért lenne roma, ha nem úgy néz ki?
Mért lenne attól Rónay hogy roma származású a neve?
Mért lenne baj, hogyha roma lenne?
Ha szerelmes vagy belé, akkor mért akarsz fönn ilyen marhaságokon?
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem az. Ha szerelmes lennél, kicsit sem számítana, hogy roma vagy nem, a vezetékneve meg még annyira sem. Tuti a lány is hülyén érzi magát, hogy szégyellnéd.
8/13 anonim válasza:
Egy név alapján ne ítélj meg senkit,hiszen nem ő választotta.
9/13 anonim válasza:
Ne a neve alapján gondolkozz!
Ha neked tetszik akkor jöjj össze vele!
Majd akkor később felveszi a neved...
10/13 Gyuri1945 válasza:
Ha igazán szeretednéd, ehhez hasonló kérdés fel se merülne a fejedben. Szerintem engedd el ezt a kapcsolatot, kicsit olyan, mintha tudat alatt próbálnád beleerőszakolni magad. Ez így nem lesz tartós, de még csak jó sem. Egyébként meg egy jól szituált roma lánytól biztosan nem ódzkodnék, kicsit olyan, mintha megfognád vele Isten lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!