Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális,ha a családneve miatt nem jönnék össze egy lánnyal?
Van egy lány,akibe azt hiszem szerelmes vagyok,és szerintem ő is belém, viszont a családneve Orsós,és ahogy én ezt jól tudom,roma származású.
A vezetékneve ellenére, egyáltalán nem látszik hogy roma lenne,szőkésbarna haj, barna szem.
Összejöjjek így vele, vagy hagyjam? 16/f
Most így ezt romaként olvasva elég rossz érzés, engem is lenéznek páran mert roma vagyok pedig többet adok magamra jobb cuccokba járok de ők a sikeresebbek mert magyarok jó ezt a szót nem szeretem használni..
Ne a név és faji tartozása alapján válassz párt cigány is tud úgy szeretni mint egy magyar sőt még jobban kitudja
Én segítenék neki visszakeresni a családfáját. Nagyon tanulságos és értelmes elfoglaltság, + megoldódnának a problémáid.
Az, hogy ő pont hogy néz ki, nem tudni, mennyit számít.
Még dédunokának is előjöhet a dédpapája néger kinézete, pedig közben minden családtag szín fehérnek nézett ki.
16 évesen már vannak, akik elköteleződnek, szóval jobb megelőzni az alaptalan reményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!