Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az normális hogy egy 24 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy egy 24 éves fiú egy 16 éves lánnyal jár?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 05:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Persze, nem ez dönti el.
2020. dec. 16. 07:05
 2/22 anonim ***** válasza:
51%
Azért ez elég gáz.
2020. dec. 16. 07:46
 3/22 anonim ***** válasza:
75%

Bennem felmerül a kérdés, hogy a srác a saját korosztályába miért nem talál csajt...

16 baromi fiatal és tapasztalatlan. Neki (elvileg) a tanulás és az iskola az első, míg egy 24 már vagy dolgozik vagy komolyabb tanulmányokat folytat. Így teljesen máshol tartanak az életükben (és még pár évig fognak is).

Egy kislány (bármennyire is szereted) nem fogja megérteni a munkahelyi problémád, te pedig nem fogod megérteni az ő érettségi stresszét.

2020. dec. 16. 08:13
 4/22 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen normális.
2020. dec. 16. 08:16
 5/22 anonim ***** válasza:
59%

#3 " a srác a saját korosztályába miért nem talál csajt..."

Mert lehet, hogy nem életkor alapján keres maga mellé valakit, hanem egyszerűen ÉREZ valamit a lány iránt. Tudom, ez itt sokaknak ismeretlen fogalom, de akinek az érzelmi intelligenciája nem egy lapostetű szintjén van, az azzal akar járni, akiben valami megfogja. Akkor is, ha amúgy találna pontosan vele egykorú partnert is. Mert ép lelkületű emebr nem dobja el azt, akit szeret.

"Egy kislány"

Kislány a nagy ló****t. Tudod, ki a kislány? Az 5 éves óvodás, az kislány. Nem egy olyan, aki már biológiailag érett, már valószínűleg komoly tervei vannak a jövőt illetően, sőt, jogilag már bizonyos keretek között dolgozhat is. Ez nem kislány.

"nem fogja megérteni a munkahelyi problémád, te pedig nem fogod megérteni az ő érettségi stresszét."

Ó, hogy én ezt az "érvet" mennyire vártam! :D

Te komolyan nem érted meg egy nálad fiatalabbnak a problémáit? Attól, hogy te már leérettségiztél, hirtelen elveszíted azt a képességedet, hogy megértsd - netán miket beszélek, átéld... - más élethelyzetét? Ha igen, akkor neked komoly mentális problémáid vannak, vagy egyszerűen csak egy unempatikus, nulla ember vagy.

Eddig még soha senkinek nem sikerült ép magyarázatot adnia arra, hogy miért ne lehetne megérteni egymás helyzetét? Ez nem éeltkor, hanem érzelmi intelligencia és empátia kérdése.

Túl azon, hogy egy normális gimisnek - aki nem egy amolyan terrorban tartott kis frusztrált stréber - nem csak az iskolából áll az élete, mint ahogyan egy dolgozó embernek sem csak a munkából. Nyilván lényeges dolgok, de akinek ezen kívül nincs élete, az valamit rohadt rosszul csinál.

Arra meg már nem is merek gondolni, hogy mi van, ha valaki mondjuk összejön az osztálytársával, de az egyikük egyetemre megy, a másikuk meg dolgozni? Menten szakítanak, mert "így már nem értik meg egymást"? Vagy ha 30 évesen dönt úgy egyikük, hogy jó lenne egy (másod) diploma? Azonnal válás, mert így már egyikük dolgozik, másikuk tanul?

Értem én, hogy szeretnél nulla gondolkodással beleszólni más életébe, de attól, mert valami hangzatos, még lehet óriási baromság.

2020. dec. 16. 08:26
 6/22 anonim ***** válasza:
54%

Jah, és azért 8 évből ne csináljunk már egy emberöltőt... gyakorlatilag tök ugyanaz a korosztály. Mi lesz a következő? Beteg barom az, aki egy 2 hónappal fiatalabbal jár, és köpjük le menten?

Komolyan, gáz, amit páran csinálnak.

2020. dec. 16. 08:27
 7/22 anonim ***** válasza:
71%

Lehet itt höbörögni, de akkor is gáz.

24 évesen tinikislányok között bohóckodik.....

Ez meg a legnagyobb röhej.

Érzelmi intelligencia.

Az a baj, hogy neked meg másfajta nincs.

Nagyon komoly srác lehet, ha 24 évesen 16 évesekkel lóg.

2020. dec. 16. 08:43
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem is a 8 év hangsúlyos, hanem az, hogy teljesen más az érdeklődési körük, teljesen máshogy állnak a dolgokhoz, máshol tartanak a fejlődésben.
2020. dec. 16. 09:28
 9/22 anonim ***** válasza:
72%
Saját korosztályában lehet azért mert azok a lányok jellemzően már dolgoznak és olyat keresnek akinek van saját háza vagy albérlet és megtudna lenni mellete úgy, hogy dolgoznak mind a ketten
2020. dec. 16. 09:38
 10/22 anonim ***** válasza:
42%

Kedves #5!

18 vagyok, a párom 26. Pontosan tudom, hogy milyen problémák vannak egy ilyen kapcsolatban, mert ezekkel szembesülünk, szembesültünk.

Megkérlek, hogy a frusztrációdat ne rajtam éld ki. Köszönöm ❤

2020. dec. 16. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!