Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szoktad puszilni a barátodat/barátnődet csak úgy, a semmiért?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 10:06
1/15 anonim válasza:
Amikor volt még barátnőm akkor igen. Random puszikat szokott kapni
3/15 anonim válasza:
Jelenleg szingli vagyok, de igen.
Néha jól esik csak úgy is, ha nem is szájra mindíg, de arcra, homlokra.
Meg néha random meglepik, de csak ilyen kis apróságok :)
Kapcsolatban elég gyengéd tudok lenni, ha igazán szeretek valakit, persze kívűl állóként ezt nehéz elképzelni rólam, hogy milyen is tudok lenni szerelmesként, de eddig nem volt olyan lány aki látott már úgy hogy ne mondja azt, hogy "aaahhhwww de cukiiiii" 😅
4/15 anonim válasza:
Igen, szokott kapni és szereti is🤗
5/15 Shai-Hulud válasza:
Bevallom neked, már lassan 20 éve a feleségem, és még mindig szoktunk "csak úgy" puszit adni egymásnak. Egyszerűen jól esik. Szerintem neki is, különben biztosan tiltakozna... :-D
6/15 anonim válasza:
Persze, a lehetőségekhez mérten szinte állandóan, de ez kölcsönös.
8/15 anonim válasza:
Persze! Ezzel fejezem ki neki, hogy szeretem. 💖
9/15 anonim válasza:
Ha lenne barátnőm, biztos, rengeteget puszit, csókot, ölelést kapna. Többek között ezzel is jelezném, hogy szeretem. <3 :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!