Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te itt hagynád a barátodat/barátnődet ha kapnál egy jó ajánlatot külföldön?
Azért ez nem az a korosztály, ahol a baráttal/barátnövel tényleg hosszú távú kapcsolat lesz a legtöbb esetben, egy-két év alatt kifut az egész.
A külföldi iskola viszont a jövöt alapozza meg, az elkövetkezö 40-50 évre, ettöl függhet, hogy gyárban szalagon fogsz dolgozni vagy te leszel az igazgató - és ilyen esélyt értelmes ember nem kockáztat.
Mellesleg ha netán tényleg komoly a kapcsolat, akkor az kibírja ezt is, akár 4-5 évig is lehetnek távkapcsolatban, évenkénti pár találkozással, csak ekkora lemondásra a elgtöbben nem vállakoznak.
ha tényleg olyan jó és megéri akkor igen
persze akkor itt minimum egy 500ezres dologra gondolok és szolgálati lakás vagy lakástámogatás
és ebbe a helyzetbe mért ne tudnám kivinni barátnőm is?? ő is eltudna helyezkedni, ha csak egy bolti eladó vagy bármi akkor is vígan elélnénk ketten
ha meg nem ez a helyzet mégse olyan jó dolog ez az állás
amiket itthon nézegettem, 250-300ezres fizu, szolgálati lakás és még van ahol a rezsit is fizetik, ebből lehet ugye takaréskoskodni
de ha vennem kell lakást mert addig munkás szálló, szar a fizu pl egyedül meg LEHET belőlle élni akkor el se fogadnám a munkát
ha elfogadom akkor az már olyan lesz, hogy párom is jön velem
5ös vagyok :D a sulis rész kimaradt, azt hittem meló :D
de suliba meg tuti nem mennék másikba
azt mondtam hogy ha megkapnám amit leírtam akkor vinném magammal, nem pedig hogy itthagynám :D
ragaszkodó típus vagyok, ha 1millióról lenne szó havonta, de nem lenne lehetőségem rá, hogy magammal vigyem gondolkodás nélkül nemet mondanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!