Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha meg mindig szeretem ket ev utan?
15 eves lany voltam, o pedig egy 19 eves fiu.
annyira fiatal voltam, rossz idoben volt ott a megfelelo szemely nekem.
o volt az elso ember akibe szerelmes voltam, vele tapasztaltam meg mindent, de sajnos gyerekes voltam es nem tudtam hogyan banjak vele, ezert 4 honap utan otthagyott, de en mindennel jobban szerettem.
utana fel even at iszonyat szornyen voltam, majd azt hittem tul vagyok rajta es ismerkedni kezdtem.
csodalkoztam hogy miert nem jon ossze senkivel, miert unok ra az osszes emberre, es miert tart ilyen rovid ideig veluk.
nagyon sokat tanultam ezalatt az ido alatt, mar felnottebb fejjel latom, mit tehettem volna maskepp, vagy hogyan tennem most.
akikkel utana ismerkedtem, maximum 1 honapig tartottak, elhitettem magammal hogy szeretem oket, de nem.
az egyetlen akit szerettem es szeretek az az elso parom volt.
minden nap eszembe jut, tonkretett a szakitaskor, nagyon mely sebeket okozott, a mai napig onbizalomhiannyal es bizalmi problemakkal kuzdok, de megis szeretem.
nem tudom mit tehetnek, meddig fog meg ez fentallni, hogy senki massal nem tudok ismerkedni barmennyire is szeretnek.
pedig 2 hosszu ev telt el, azota mar nem is beszeltunk es nem is hallottam felole.
koszonom ha elolvastad es van velemenyed az egeszrol.
Szerintem ezt csak ugyanúgy bemagyarázod magadnak, hogy valamire fogd miért unsz meg másokat és miért nem működnek a kapcsolataid. Hogy legyen egy kifogás miért nem léptél tovább 2 év után sem egy "nagyon hosszú" és "mély", 4 hónapos kapcsolatból.
Szakembert javasolnék, akivel kicsit rendbe rakjátok a benned lévő érzelmeket és elindulhass végre a továbblépés útján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!