Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma azt mondta a barátom hogy túl jó vagyok hozzá?ez mit jelent?16/l
Figyelt kérdés
Mielőtt félre értenetek nem szakitotunk
Csak megkérdeztem hogy milyen vagyok
És elmondta hogy ő miket szeret bennem stb
Aztán ezt
Ez ilyen szakitos szöveg szóval csodálkoztam is
18 éves a srac
2020. dec. 7. 20:50
1/7 anonim válasza:
Még nem szakítottatok. Csak előkészíti a terepet.
2/7 anonim válasza:
Ó, ismerős, nekem is ezt mondták szakítás előtt kb. egy hónappal... De nem tudom, nálatok például mi a helyzet, milyen a kapcsolatotok. Igen, önmagában szakítós szöveg, de ha rendben van a kapcsolat, akkor fura ezt hallani
3/7 A kérdező kommentje:
1 hónapja vagyunk együtt és 1 hete
Gimisek vagyunk
2020. dec. 7. 21:38
4/7 anonim válasza:
Nyugi, nem feltétlen szakítós szöveg akart ez lenni. Lehetséges, hogy bók akart lenni (remélhetőleg). Ha jó a kapcsolatotok, akkor szerintem nem kell ezen nagyon aggódnod.
5/7 anonim válasza:
22 vagyok, 4 éve vagyunk együtt a párommal, és a kapcsolat elején nekem is mondta... Én is nagyon megijedtem, mondván "tipikus szakító duma"... Egy ideig rágtam magam rajta, aztán megkértem, hogy magyarázza meg. Egy egyszerű bók volt, ami arra akart utalni, hogy sokkal törődöbb vagyok az ő szemszögéből mint ahogy ő velem
6/7 anonim válasza:
Az is lehet,hogy nincs önértékelése és azt hiszi nem " méltó" hozzád.
7/7 anonim válasza:
Beszeld meg vele szeirtnem, mondd el hogy mit gondsz erről az egészről és hogy te hogy látod a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!