Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt mar ilyen erzesetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar ilyen erzesetek?

Figyelt kérdés
Jarok egy fiuval,aki nagyon kedves es szeretek vele lenni de nem erzem magamhoz valahogy kozelinek,ha elkene mondanom valakinek egy titkom nem o lenne ez a szemely. Plusz ritkan talalkozunk mert sokat dolgozik es emiatt kicsit idegenkent erzem ot az eletemben azzal a kb heti 1szeres talalkozoval. Ejszakazik sokat,amit megertek meg neha a haverjaival is lognak meg ilyenek szoval nem lehetunk mindig egyutt. Csak igy olyan mintha szinte nem is ismernem

2020. dec. 6. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem. Csak van egy fiúd, akivel heti 1x összejársz. Én nem lennék valakivel csak emiatt, ha nem távkapcsolatban éltek, akkor heti 3-4x illene találkoznotok, ha hétköznap nem is de szabadnapokon/hétvégente. Amennyiben neki a barátai fontosabbak, a buli, a kifogás, hogy esik az eső, fáradt vagyok ez mind azzal egyenlő, hogy nem szeret ő sem téged. Aki szeret az folyton veled lenne, minden kis pillanatában. Illetve te se éreznéd azt, hogy nem is bízol meg benne, nem neki akarsz elmesélni dolgokat. Az ember ha szerelmes és van egy társa megosztja ezeket vele, illetve megtudja beszélni a problémákat, örömöket is.

Ne legyél valakivel azért, mert nincs éppen jobb, nem tudom mióta vagytok együtt, de nem tűnik komolynak és boldogsággal telinek. Inkább légy egyedülálló, mint egy semmi kapcsolatban.

2020. dec. 6. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szakitsd
2020. dec. 6. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, van abban valami, amit az 1-es mond, nekem is a legutóbbi kapcsolatom ilyesmi volt, és hát.. nem is tartott sokáig.
2020. dec. 6. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Sokféle kapcsolat van férfi és nő közötti, és az is egy fajta, hogy különösebb elköteleződés nélkül néha kellemesen eltöltünk egy kis időt egymással. Ha a találkozók kellemesek, akkor folytasd, ha nem, akkor szűntesd be. - Nyilván nem ez életed nagy szerelme, és nyilván ez a kapcsolat nem alkalmas közös házra és közös gyerekre. N
2020. dec. 7. 16:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek hazasodni 😃
2020. dec. 7. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Senkit sem érdekel, hogy szeretnél e házasodni:) te azt kérdezted, hogy volt e ilyen erzesünk nekünk is, illetve panaszkodtál arról, hogy el vagy kissé hanyagolva.
2020. dec. 7. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!