Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar ilyen erzesetek?
Ez nem szerelem. Csak van egy fiúd, akivel heti 1x összejársz. Én nem lennék valakivel csak emiatt, ha nem távkapcsolatban éltek, akkor heti 3-4x illene találkoznotok, ha hétköznap nem is de szabadnapokon/hétvégente. Amennyiben neki a barátai fontosabbak, a buli, a kifogás, hogy esik az eső, fáradt vagyok ez mind azzal egyenlő, hogy nem szeret ő sem téged. Aki szeret az folyton veled lenne, minden kis pillanatában. Illetve te se éreznéd azt, hogy nem is bízol meg benne, nem neki akarsz elmesélni dolgokat. Az ember ha szerelmes és van egy társa megosztja ezeket vele, illetve megtudja beszélni a problémákat, örömöket is.
Ne legyél valakivel azért, mert nincs éppen jobb, nem tudom mióta vagytok együtt, de nem tűnik komolynak és boldogsággal telinek. Inkább légy egyedülálló, mint egy semmi kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!